Forumet - Res er för Lars Vilks!

Res er för Lars Vilks!

551 0 55

Spana också in:

Varför ska vi resa oss för Lars Vilks? Vad har han någonsin gjort som är bra eller ö.h.t. värt någonting? Han har ingenting att säga, han förolämpar människors religiösa tro så grovt han kan endast för att få uppmärksamhet kring sin egen person. Att det skulle handla om yttrandefrihet är bara befängt.

Om det inte vore för att det finns en växande rasistiskt opinion i Sverige som ser muslimer som ett farligt hot mot hela västvärlden och letar efter någon slags martyr så skulle ingen bry sig ett piss om nollan Lars Vilks.

För övrigt bisarrt hur betydande delar av den liberala medieeliten nu går ut och stämmer upp i rasisternas agenda och snackar om Lars Vilks-incidenterna som om de vore politiska problem som är en angelägenhet för hela folket. I själva verket är det förstås ett juridiskt problem när människor blir hotade och angripna, det är någonting som rättsväsendet skall hantera. Det har ingenting med politik att göra, rätten att provocera är långt ifrån att vara det minsta hotad - den är tvärt om hållen som helig i dagens mediesamhälle. Det är den enda yttrandefrihet som det verkligen värnas om.