Aviseringar
Rensa alla

Resa någonstans ensam?


Ämnesstartare

Alltså jag har funderat på att resa någonstans typ på hösten eller så då jag knappast kommer att göra något då och vill inte sitta hemma bara. Jag är inte så väldigt social av mig men kan man fara till något party ö typ Ibiza själv för att träffa folk och lära känna sig själv bättre. Har ni gjort något liknande eller känner ni någon som har?


   
Citera

Känner en som har. Vill göra samma grej själv.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

S3ON:
Känner en som har. Vill göra samma grej själv.

Vet du vart hen for och hur tyckte hen att det var?


   
SvaraCitera

BlomkålsPaprika:

Vet du vart hen for och hur tyckte hen att det var?

Till Kanada, utanför calgary tror jag. hen arbetade där ett halvår tror jag. Jo, har fattat det som att hen tyckte det var en mkt spännande resa, lärde känna massa folk sov. 🙂


   
SvaraCitera
Exner

Det är nice. Gör det!


   
SvaraCitera

Tror du kommer växa som person enormt samtidigt som du kommer lära känna dig själv bättre! Helt klart do it, jag tror det kommer bli grymt.


   
SvaraCitera
Listus

Vart det 1 resa?Är själv väldigt ensam är 21 nu. Beror på många saker. Är extremt flitig och social på jobbet annars sitter jag mest hemma o spelar, samt tränar fotboll. Både i lag och med kompisar. Fast dom är typ enbart fotbollsvänner.Men tillbaka till resan reste du.Jag reser jämnt oftast för fotboll.Men utöver fotbollsresor och reser jag mycket till USA.Många resor har varit själva. Alla frågar hur jag vågar m.m. Folk är så jävla rädda idag. Allt är farligt om man tänker så brukar jag säga. Så man ska ha lite fuck off till style i sig.Men oavsett så uppnår jag enorma saker för min ålder karriärsmässigt m.m. Btw så kör jag en Yolo och lämnar mitt schyssta jobb nästa år för att bo i LA i ca 1 år. Man ska alltid gå för sin dröm.Dock jävligt seg ensam :(.Kort o gott, reste och du är inte ensam i din situation. 


   
SvaraCitera