Forumet - Resonemang som jag deltar i

Resonemang som jag deltar i

86 0 10
Mötet mellan barn och ungdomar mellan olaika speciala aungdomar ska verka för att jer dem ag är bekymrad över
för det första: ansvaret är utbildningsförvalninten
för det tredje så sa att jag ska ha en dialog
för det frjörde så är det en intregrationskoanferens i septembner, det ger insikt om att det är ett allvaqrligt läge.och jag ställer mig frågan: Vart Är Vi På Väg? Jag vill inte vara med om nedläggning av fler skolor, jag är djupt oroad, jag vill inte mötas inom det kommenade året. Det är dass att angrpia dom är frågorna.

Det handlar om att utgöra dom skillnader som olika asociekonomiska askillnader utgör. Men vi har också många brister. Vi kan också se välfärdsindikatorer, försöjningsstödet är väldigt höckt. Skillnaden mellan olika områden och så välldigt stort. Jag tycker att dessa skillnader äar orilmiga. Vi behöver ha stora skillnader mellan utsatta. Aktiva arbtesaåtgärder kring hundrajobbet men den högra arbetslösheten. Framtida intergrationsskillnaden delas upp i tidig ålder, och jag tror att vi snart kommer få se skillnader inom det. Mycket finns kvar att göra.

Spana också in:

ennie:

Vart Är Vi På Väg? Jag vill inte vara med om nedläggning av fler skolor, jag är djupt oroad, jag vill inte mötas inom det kommenade året. Det är dass att angrpia dom är frågorna.


Ja!
Vi måste få ett slut på detta.
Allt fler byskolor läggs ner i förmån för de feta stora tegelbyggnaderna inne i stan.
Ingen frågar sig någonsin hur barnen mår av detta. Allt handlar om pengar.
De skiter i att lille Ponta eller lilla Gudrun får åka tre mil till skolan varje dag, när de istället hade kunnat gå till sin skola och fått uppleva en naturskön miljö bättre både för skolork och hälsa.
Upprörande!
Brk g:

jag har svårt att ta dig på allvar när du använder så totalt osannolika exempel på barnnamn. rör du dig någonsin ute i världen? numera heter barn saker som lasermannen, madonna och skrillex.


Du det är skillnad att bo i stan och här. Här kör vi traktor, tuggar snus redan som femåringar och heter Ponta!

(haha skrillex. vill heta!)