Forumet - Retrospel [love]

Retrospel [love]

446 1 0
Hej, här tänkte jag att vi diskuterar ALLA tv och datorspel som fanns mellan 1980 till början av 2000-talet. Bättre spel som Super Mario Bros och sämre som CD-i spelen.

Jag älskar grafiken på alla 90-talsspel, det är så dåligt så att det blir bra.

Jag undrar om det är någon här som har spelat LSD Dream Emulator ifrån 1998?
Jag läste först om spelet på en creepypasta och tänkte att det lät lite sjukt, sedan gick jag in på Youtube och kollade. Laddade sedan ner en PS-emulator. Epsxe och körde.
Måste säga att det var ganska tufft ändå, men det var ju inte alls som de hade skrivit i creepypastan.

Jag har hittils än inte stött på Abyss Demon, bara kommit till den där staden där döda kvinnor hänger i lyktstolpar och går emot en - och då kom jag till den där stora gröna ängen. Har dock träffat på den där bebisen, och varit i rummet med nallen som tittar på tv'n, och så har jag sett den där döda mannen i sängen i huset också.
Det är lite sjukt på något sätt, men det känns också som att det här måste man ha spelat på något sätt - det skulle mycket väl kunna vara lite av ett kultspel.

Rätt kul och intressant i början, speciellt med den gråa mannen men det blir till slut långtråkigt när man har sett allt, spelet går ju egentligen inte ut på något särskilt.

Har för mig att spelets idé är skapad av någon fru till spelföretaget som hade skrivit ner sina Lovely Sweet Dreams i ett år, när man öppnar spelet så står det just det och det har inte med LSD att göra.

Musiken är rätt härlig. Lägger in lite smakprov.


Nu vill jag se mer om era retrospel ni har kört, gärna lite udda och skumma - nästan lite läskiga.
Men självklart, härliga plattformsspel också. Jag älskar tex. Kero Kero Keroppi no Daibouken, så urgullig!

Tråden har inga svar… än.