Forumet - Revben, nyckel ben och höftben sticker ut. :$

Revben, nyckel ben och höftben sticker ut. :$

10392 1 19
Okej, nu ska jag skriva om kroppen här. Eller, revbenen, magen, nyckelbenen, och höftbenen. Det är så att när jag ligger ner så sticket mina revben ut jättemycket, kan knappt se min mage längre, bara revbenen som sticker upp där och bröstkorgen börjar synas. Jätte trevligt... förut stack dom inte ut så mycket. Är det för att mina revben är helt jäkla gigantiska och sticker ut eller för att jag har blivit smalare? tycker det ser sjukt fult ut. Sedan mina nyckelben, sticker ut jäkligt mycket dom också, och mina höftben. Fast kan det bero på att jag är lite kurvig vid höfterna?[cute] jaja, någon där som har samma sak?

Spana också in:

honolulu:

du är för smal


Fast sålänge du äter som du ska (dvs ordentligt med nyttig mat minst två ggr om dagen) och inte har några hälsoproblem så är det ju helt okej. Vissa människor ser ut så. Jag var jätteliten i en massa år innan jag blev normalviktig. Fick gå till doktor och hela baletten, men det hittades inget fel på mig. Var bara jättejätteliten. Vägde typ 30 pannor jättelänge.
Jag är själv väldigt smal och när jag ex har badkläder kan man se mina revben och höftbenen som sticker ut.Tumme ned Jag u drar hur tränar man för att få bort detta eller minska syrligheten?Är det mage? (Jag tänker då speciellt på höftbenen) finns det några speciella övningar man kan göra?
jag är inte smal för jag äter för lite jag är byggd smal bara

Hallåja: Jag är själv väldigt smal och när jag ex har badkläder kan man se mina revben och höftbenen som sticker ut.Tumme ned Jag u drar hur tränar man för att få bort detta eller minska syrligheten?Är det mage? (Jag tänker då speciellt på höftbenen) finns det några speciella övningar man kan göra?
jag är inte smal för jag äter för lite jag är byggd smal bara
Det enda du kan göra för att få bort det är nog att gå upp i vikt... Skeptisk
Du måste ju ändå äta mer om du tränar.

Har samma problem, och jag kan medge att jag får panik när jag tappar vikt utan att jag ätit lite... jag är också smalt byggd i guess