Aviseringar
Rensa alla

Rida killen - hjälp!


Ämnesstartare

Bara att träna. Att sitta på knä framåtlutad med händerna på sidan av honom är förmodligen lättast, och då borde det inte vara någon större risk att du lyfter dig så pass högt att sex avbryts av fumlande. Sedan kan du ju utveckla det när du är mer van.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Okej tack för tipsen [smile]


   
SvaraCitera

Generalen:

Sätt händerna vid sidan av huvudet och sjung Små Grodorna samtidigt som du rider honom.

Han kommer garanterat inte bry sig om din teknik [smile]

WORDS ! 😀 [y]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Be killen ge respons och typ kör ridning varje samlag ( ni kan göra andra saker också men inkludera det ) tills ni får det att klaffa. Om inte killen tröttat ut sig kan han ju göra lite motjuck/vifta på höfterna. Sen är det bara att fånga in varandras rytm så kan det bli nice. Men övning ger färdighet som någon sa.

Det största felet du kan göra är att tänka att du rider fel,och i frustration/känsla av misslyckande kliva av och vara mindre sugen nästa gång.

Fan,du är en kvinna(?Tjej? äh oviktigt,åldersfråga bara) som rider, det kanske är han som ligger konstigt eller hur? Se det som en kul grej plus att du ska se dig själv som en sexuell gåva och inte nån belastning om du nu gör det. Sex ska va kul! ångest ska aldrig existera mellan lakanen,på lakanen eller vart ni nu väljer att rida. [smile]


   
SvaraCitera