Forumet - rika blir fredlösa

rika blir fredlösa

5489 0 38
för att få bättre rättvisa i samhället kommer alla med inkomster eller förmögenheter över en viss gräns att mista lagens skydd. detta betyder att de inte kan vara målsägande i en rättegång och ej heller kan ringa polisen för undsättning. det blir då upp till dessa individer att själva sörja för sin säkerhet och sina intressen.

Spana också in:

Bara för att man är duktig så ska man inte straffar för det. Jag vill inte leva i ett kommunistsamhälle!

Dock så bör ju rika betala minst 2-3.5gg mer i skatt (om man utgår från att låginkomstmottagare betalar 10% i skatt).

Om man skullle följa ditt förslag skulle folk vara rädda för att jobba på bra och tjäna för att man har kommit på en bra idé och folk skulle låna pengar till ingen nytta för att inte riskera att komma över den där gränsen. Det skulle svida på ekonomin och på tillväxten så detta förslag är nog om jag ska vara ärlig ett extrem farligt förslag för ett lands säkerhet och extrem dumt.

Xuzkie: Tycker att det känns som odugligt banalt i praktik och teori vilken än synvinkel jag skådar.
     Förstår ej anledningen till varför det skulle vara något som majoritetparten som hamnar under det facket vore till att finna tanken hygglig? Heller ej den resterande pärmen.

Idén ogillas utav Xuzkie; Rättsväsendet har enats och medger härmed att förslaget ogillas och läggs undan som passiv ställningstagande tillsvidare byggande argument lägges fram ifrån trådskapisen... Blink
+1 Tumme upp