Forumet - riktig dålig stil .

riktig dålig stil .

481 0 19
jag hade pratat med en kille i drygt en månad , över telefon och sånt,aldrig träffat honom. Vi bestämde förra veckan att vi skulle ses igår (fredag) på stan. Han skulle komma till stan vid halv 4 sa han. Jag bor en halvtimma från stan..så jag tog bussen till stan efter skolan. Satt och väntade , han hade inte hört av sig på hela dagen (bara dagen innan då vi bestämde tider osv.). klockan blev halv fyra , försökte ringa honom men han svarade inte . Väntade i över en timma , han klickade upptaget när jag ringde. När jag kommer hem är jag nästan förkrossad [sad] då jag loggar in på facebook och ser att han lagt ut såhär "på stan , någon som vill ses ? - från mobilen "


satt där i regnet också , hur jävla dum är han ?

nu ska jag skriva ett riktigt bra sms , så att han får några jävla skuldkänslor iallafall! han som beskrev sig själv som sååååå perfekt OSV! uschh..
kanske "tack för att du ger mig chansen att hitta en mycket bättre än dig , idiot"

KOM PÅ NÅGOT FÖRSLAG !

Spana också in:

elinsimonsson:


Men snälla folk, hon ska inte skriva något som visar att han har skadat henne. Det gäller att brutalt attackera hans ego![badgrin]

elinsimonsson: Vet han om att du var där och väntade på honom? Annars kan du låtsas om att du också sket i att komma och skriva att du tappade intresset för honom. Att du blev uttråkad och och att du vill träffa andra killar. Du kanske kan skriva att du haft kontakt med en till kille samtidigt som honom, och att den andra var snyggare, mer intressant o.s.v. och att du hellre vill träffa den killen.
Det bästa tror jag vore att helt ignorera honom från och med nu. Inga hämdsms, inte låta honom skriva nåt på msn eller skype etc. Det bästa är väl att beröva honom det han var ute efter? Det att göra dig ledsen och besviken? Om det är det han VILL ha är det just det du inte ska ge honom. Om det vid ett senare tillfälle visar sig att du får chansen att hämnas på honom kan du ju göra det då, men ge honom absolut inte det han vill ha så att han kan sitta och skratta åt dig.

Razorblade:

Du kanske kan skriva att du haft kontakt med en till kille samtidigt som honom, och att den andra var snyggare, mer intressant o.s.v. och att du hellre vill träffa den killen.


Vilket vore extremt uppenbar lögn och skulle bara få TS att se ännu mer pinsam ut, särskilt om han ville lura dit henne bara för att sen inte komma.
Miceparade:

Vilket vore extremt uppenbar lögn och skulle bara få TS att se ännu mer pinsam ut, särskilt om han ville lura dit henne bara för att sen inte komma.


Det kan göras på ett smidigt och kallt sätt och nej det behöver inte se ut som en uppenbar lögn.

Miceparade:

Det bästa tror jag vore att helt ignorera honom från och med nu. Inga hämdsms, inte låta honom skriva nåt på msn eller skype etc.


Jag håller dock med dig om att detta är den bästa lösningen. Att bli ignorerad skadar. Det kan däremot även tolkas som att hon inte svarar för att hon är sårad, och då röstar jag ändå för ett mer offensivt beteende. Jag är osäker vad som är bäst, har för lite bakgrundsinfo för att bedöma.
Razorblade:

Det kan göras på ett smidigt och kallt sätt och nej det behöver inte se ut som en uppenbar lögn.


Om hans avsikt var att lura henne lär han vara tillräckligt slug för att fatta att det är en lögn.

Razorblade:

Det kan däremot även tolkas som att hon inte svarar för att hon är sårad, och då röstar jag ändå för ett mer offensivt beteende.


Det kan tolkas så men han kommer inte att veta med säkerhet.
Det offensiva beteende du föreslår kommer inte att ses som offensivt för honom om han från första början inte var intressad av henne och enbart var ute efter att skada. Det kommer inte att skapa någon avundsjuka hos honom och om han nu ser igenom lögnen blir det bara dubbelt pinsamt.
Miceparade:

om han från första början inte var intressad av henne och enbart var ute efter att skada


Miceparade:

Om hans avsikt var att lura henne lär han vara tillräckligt slug för att fatta att det är en lögn.


"Om", ja, men jag tror inte det.

Pratar man i telefon med en tjej man aldrig träffat under drygt en månad utan att vara intresserad? Tror inte det eller vad säger du? Sannolikheten är störst att han fegade ur, hittade en annan tjej, eller slutade vara intresserad p.g.a. andra orsaker. Tror inte han byggde upp en hel strategi bara för att jävlas från start.[wink]

Som sagt, har för lite bakgrundsinfo för att bedöma. Med den info vi nu har är vi båda överens om att ignorera honom är det bästa. Håller med dig!