Forumet - RIP Alexander McQueen

RIP Alexander McQueen

229 0 60

Spana också in:

emery:

efter lady gaga eller


lady gaga är knappast en av mina största inspirationer, men har använt henne som ett exempel när jag talat om "gotta hate it because it's mainstream" -tendensen. men visst hon är bra.

men pls visa lite respekt och var inte hemska och hjärtlösa som ni är i vanliga fall här Dold text: vad förväntar jag mig av freaks
soimpolite:

men pls visa lite respekt och var inte hemska och hjärtlösa som ni är i vanliga fall här


Ofta du förväntar dig att någon ska känna empati när det handlar om modeikoner som begått självmord. Alla vet väl att umare hatar alla och allt som har med mode att göra. Sad but true. [crazy]
respekt för en människa med talang som har inspirerat många. tycker inte det är så konstigt. gud människor som du är inte ens värda ett svar.

Angelize:

Ofta du förväntar dig att någon ska känna empati när det handlar om modeikoner som begått självmord. Alla vet väl att umare hatar alla och allt som har med mode att göra. Sad but true.


nej jag vet inte, jag är bara så upprörd nu för jag fick precis veta och det känns inte helt klart i huvudet

verkar för övrigt vara pga hans mamma dog nyligen. gud vad hemskt.
Lidande små barn:

Ofta någon sörjer bara för att en "kändis" som inte var så jävla känd egentligen har dött. Isåfall behöver den personen terapi.


Vet inte riktigt vad du talar om, han var som Jesus i modevärlden så "inte så jävla känd" var han inte. Det är bara ni som är efterblivna som inte vet vem han är, det kallas allmänbildning även fast det handlar om modevärlden. Jag trodde alla visste vem han var. [badgrin]
emery:

Det var absolut inte det jag menade. Utan jag menar att (vad jag såg) så började folk inte uppmärksammavem han var förens lady gaga blev känd med hans designs på sig.


aha, var iaf inte så jag uppmärksammade honom. dock ser jag inget konstigt med att folk skulle uppmärksamma designern vars plagg bärs av kändisar. det är ju så många blir upptäckta, det är guld värt för dem etc.

isola:

Hans liv var inte värt mer än andras.


isola:

Lika hemskt vem som en tar självmord


objektivt ja. men vem tänker objektivt egentligen? jag tvivlar på att du skulle reagera lika starkt nu i denna sekund när något fattigt barn dör som du skulle om din mamma dog om en vecka. självklart har hans död mer inverkan på mig då han var en stor inspiration än din skulle ha då jag inte har någon direkt koppling till dig.för övrigt skulle jag visst kalla alex mcqueen allmänbildning. han är en av nutidens mest inflytelserika och uppmärksammade designers.