Forumet - Risk för att vara gravid?

Risk för att vara gravid?

107 0 3
Hej,
jag vet inte om det här bara är nojighet från min sida eller om jag borde vara orolig på riktigt...
Det är såhär att jag äter neovletta 28 och har gjort det ett bra tag nu, men på grund av vissa omständigheter bestämde jag mig för att skjuta upp mensen.

Och på grund av att jag gjorde det blev jag tvungen att göra det igen (var på peace&love den veckan liksom...) Saken är den att jag bestämde mig för att få mensen när jag kom hem, men då hade jag ju redan börjat på en ny karta (tre piller) men fortsatte bara med sockerpillerna därifrån.

Nu har jag börjat äta de vanliga pillerna igen, men jag har bara ätit dem i fyra dagar. Hur som helst veeeet jag att man ska vänta i sju dagar innan man har sex (alternativt använda kondom el dy), men i stundens hetta så att säga glömde jag och min pojkvän bort det helt enkelt[ops]

Min fråga är: Kan jag ha risk för att bli gravid?[sad]Snälla hjälp!
Hmm.. eftersom du sköt upp mensen så länge och sen hade sockerveckan tycker jag inte det borde vara nån fara. Du hade säkert fått en mellanblödning den sista kartan ändå, och då fått ta ett uppehåll på 7 dagar ändå. När menar du att man ska använda kondom?

Men klart att det finns risk att du är gravid. Spermierna lever ju i dig i upp till 5 dagar etc. Men finns inte så mycket du kan göra, gå kartan ut och hoppas på att mensen kommer. Om inte, gör ett gravtest och hoppas på det bästa. Det fixar sig, chansen är inte så stor tror jag. [y]