Forumet - RODNAR SKITLÄTT

RODNAR SKITLÄTT

462 1 7

Jag rodnar direkt jag får allas uppmärksamhet, eller om någon ställer en fråga till mig när jag inte är beredd. ELLER när jag möter någon jag känner i affären t.ex., men vafan, varför? Jag skäms inte ens, det inte inte pinsamt alls. Är väldigt social av mig, skämta mycket om sex osv. Har rodnat lätt i 3 år nu, har precis börjar gymnasiet. Försöker dölja det med foundation, men det orkar jag inte hålla på med varenda jävla dag i resten av mitt liv. Gick till UMO en gång och pratade, men jag gillar inte att öppna mig för andra så jag gick aldrig tillbaka. Snälla snälla snälla, jag behöver verkligen hjälp!! Vad ska jag göra? Tips på täckande foundation? Tips på metoder att använda i såna situationer? sjukt tacksam för svar!

Spana också in:

vad exner sa, + att det kommer minska med tiden i alla fall, när dina hormonsvallningar lägger sig i slutet på tonåren. jag hade samma problem från ungefär tio års ålder tills jag var kanske sjutton arton, då det försvann av sig självt. numer rodnar jag bara när jag skäms på riktigt, har sex eller tränar. tills dess gäller det bara att lära sig att vara bekväm med det.


Vision: Hade också problem med det för några år sedan, men det försvann. Försök inte att bry dig om det, folk bryr sig oftast mycket mindre än man tror. Jag köpte nån kräm som skulle verka mot "redness", inbillade mig att den funkade men det var nog mest placebo
Okej, ja jag tror jag inbillar mig att foundation hjälper men det hela sitter nog i psyket haha. Tack!