Aviseringar
Rensa alla

Röd chokladkaka


Ämnesstartare

Går det att få en mörkröd nyans på en chokladkaka med hög kakaohalt eller måste man dra ned på kakaon för att kakan ska få en annan färg än brun?
Hur röd ska smeten vara och spelar det någon roll när man har i färgen? Kan det drabba kakan eller färgen på något sätt?


   
Citera
Ämnesetiketter
Ämnesstartare

kanske fel forum att fråga i?


   
SvaraCitera

WOW vilken intressant tanke... prova tillföra röd karamellfärg och experimentera! MEN DU! kör med VIT choklad från marabou och röd karamellfärg! 😀


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

baka en red velvet-kaka.


   
SvaraCitera

Vill du ha en riktigt bra röd kan du använda karamellfärg.


   
SvaraCitera

cooking with human blood


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

tror 'red velvet cake' är chokladkaka o den är mörköd finns massor recept  kan hända det inte är chokladkaka, men röd o fin ¨r den iaf  

oj såg inte inlägget med red velvet ovan jaha det fuinkar inte, kanske prova att blanda mörkglasyr med ljusglasyr fast rosa 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Pastafärg är hemligheten... Insåg det efter att ha förbrukar en halv Flaska karamellfärg, igen... Resultatet blev en rosa-brun (hur nu det kan gå till) färg/nyans.


   
SvaraCitera