Aviseringar
Rensa alla

RÖKNING !!


Pardon

Tror personligen det är bättre att skita i alla olika preparat. Finns väl egentligen två metoder jag personligen tror är de som funkar bäst. Trappa ner eller sluta tvärt. Har haft kompisar som både har lyckats och misslyckats med någon av de metoderna. Trappa ner går i sin tur också att göra i olika grader.

Gäller att hitta det som fungerar bäst för just dig.

Dock...kör aldrig med det där belöningssystemet där du unnar dig en cigg för att du har varit så duktig och klarat dig utan en i timmar/dagar/veckor, går bara åt helvete.


   
SvaraCitera

ge fan i nikotinplåser o skit. det är ju nikotinet som är boven i det hela. nikotinet är din falska och lömska vän.


   
SvaraCitera

problemet är väl att du bara ersätter nikotinet. dom brukar ju påstå att man är beroende av själva "grejen" att göra det också. Planera en lugn helg så du kan göra vad du vill när du blir röksugen. Och sluta på fredagen. 
När du blir röksugen drick sur juice, städa toaletter, ut o spring (lär ju va en fet push), onanera, försök lära dig något nytt (typ spela gitarr eller nått) så du håller dig sysselsatt. Ät hur mycket du vill under den här helgen som ett sätt att stilla röksuget. Småät för de funkar bäst. Stora måltider så man blir proppmätt gör en röksugen bara. Lyckat ill


   
SvaraCitera