Forumet - RÖSTA INTE PÅ ALIASEN!!!

RÖSTA INTE PÅ ALIASEN!!!

241 0 27
Man har liksom lagt ner flera miljoner på den där vidriga hyndan till prinsessas bröllop, och så lägger man ner typ 40 miljoner på att renovera ett slott hon ska bo i. Och allt detta för skattepengar.

Sen så bygger man någon gigantisk cp-motorväg för hur mycket jävla pengar som helst, och sen så privatiserar man apoteket och tar bort förmögenhetsskatten så att det blir MINDRE pengar i statskassan vilket är fullständigt orimligt med tanke på hur mycket efterblivna saker man slösar pengar på.

Och inom allt detta så har folk mage att säga att man inte har råd att hjälpa människor som måste fly från sitt land, trots att våran regering slösar pengar på ett nästan vidrigt sätt.

Folk i underklassen lever i misär, fler är arbetslösa än någonsin, skolmaten är ett skämt och medans allt detta händer så lägger man ner typ 50 miljoner av skattepengar på en jävla skitprinessa och hennes töntiga make.

Och att man dessutom införd fascistlagen ipred som bara gynnar dom som redan är rika samt kommer med förslag som att man ska ge mer pengar till lärare som sätter högre betyg på eleverna gör att man nästan blir mörkrädd med tanke på vad aliansen kan göra för hemskheter om de får makten i 4 år till.

Så i nästa val, rösta INTE på aliansen! Rösta rödgrönt!!!

Spana också in:

McLuver:

Folk i underklassen lever i misär, fler är arbetslösa än någonsin


i juni -05 var andelen av arbetskraften som var arbetslös 9,5% sen sjönk den sakta med säkert fram till augusti -08 då låg den på 5,2, sen steg den lite innan finanskrisen kom...
http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Arbetsmarknad/Arbetsloshet/Arbetsloshet/?fro...

McLuver:

skolmaten är ett skämt


mhm, för skolmaten har alltid varit helt fantastisk, den blev kass precis efter regeringsskiftet
googla tex 'pengar till skolmat moderaterna'

McLuver:

Och inom allt detta så har folk mage att säga att man inte har råd att hjälpa människor som måste fly från sitt land


http://www.unhcr.org/statistics/STATISTICS/47daae862.pdf
sidan 12 så ser du att sverige ligger väldigt högt i antalet % som får asyl, trots att man egentligen inte "ska kunna" söka asyl i sverige enligt principen om första asylland
​här kan du läsa om varför det är färre asylsökande nu
McLuver:

Och allt detta för skattepengar.


lite googlande ger siffror på att mellan 70-80% av befolkningen stödjer monarkin, då vill majoriteten av sveriges befolkning för dom och då ska vi väl göra det med, är väl det en demokrati går ut på?


McLuver:

tar bort förmögenhetsskatten


då behöver ju inte cheferna plocka ut lika mycket ur företaget för att få sina pengar och kan investera i företaget, nyanställa eller ge mer pengar till sina arbetare istället