Forumet - RÖSTA PÅ FNÖ KAMPANJEN

RÖSTA PÅ FNÖ KAMPANJEN

1686 0 29

Tror dock att jag vill veta vem du är innan jag gör något så viktigt som o röstar på dig till något. Du är ju varken nominerad till årets nya umare eller årets kära återseende så... Du är varken ny eller har varit borta ett tag - vilket jag tycker att minst en person borde ha gjort om du stämt in på någon av kategorierna.

Får väl se om jag orkar fråga någon annan... samt om jag ens får tag på någon som dels vet, dels vill avslöja det för migRodnar

Hjärta

Spana också in:


Storchen84: Tror dock att jag vill veta vem du är innan jag gör något så viktigt som o röstar på dig till något. Du är ju varken nominerad till årets nya umare eller årets kära återseende så... Du är varken ny eller har varit borta ett tag - vilket jag tycker att minst en person borde ha gjort om du stämt in på någon av kategorierna.

Får väl se om jag orkar fråga någon annan... samt om jag ens får tag på någon som dels vet, dels vill avslöja det för migRodnar

Hjärta

ehh jag heter kim och är svensk jag har 2 marsvin och jag prenummenerar på pewdiepiesåååå det räcker väl

Det är ingen som ens vet vem du är. Komma in här i sista sekund och tigga röster det är som att säga att man ska main eventa Wrestlemania fast man inte ens gjort nåt. Jag däremot har kämpat hela året, jag har stuckit fram näsan jag har varit på två träffar, den första som anlänt och den sista som lämnat, allt detta så jag kan ta min rättmätiga plats som alfahanne på det här stället. Den här tråden kunde gott vara tillägnad mig. Eller mrman.


Stekaren: Det är ingen som ens vet vem du är. Komma in här i sista sekund och tigga röster det är som att säga att man ska main eventa Wrestlemania fast man inte ens gjort nåt. Jag däremot har kämpat hela året, jag har stuckit fram näsan jag har varit på två träffar, den första som anlänt och den sista som lämnat, allt detta så jag kan ta min rättmätiga plats som alfahanne på det här stället. Den här tråden kunde gott vara tillägnad mig. Eller mrman.
jag ska sätta ett märke i sidan då