Forumet - rösta på sd...

rösta på sd...

1486 0 117
NEMO:

är det rätt att rösta på sd för att få ut invandrarna när de faktiskt har rasistiska åsikter? inte utåt. men inspelningar osv har ju bevisat att de är det inom partiet.


Öh, va? Om du håller med dem så rösta på dem, annars låt bli. Men du är väl ändå inte 18?

Spana också in:

Stringburka:

Det är väl inte någon direkt nyhet att de lär vara överrepresenterade bland konservativa partier, och särskilt i sådana med rötter i uttalat främlingsfientliga partier?


frågan gäller om det är rätt att rösta på ett parti där vissa har rasistiska åsikter, inte om att det är för att det är överrepresenterade, läs tråden!
värdeuppgift:

frågan gäller om det är rätt att rösta på ett parti där vissa har rasistiska åsikter, inte om att det är för att det är överrepresenterade, läs tråden!


Jag tror att hon med "de" menar antingen partiet, eller en avgörande andel av dem. Drivande politiker och sådär. Alternativt att hon menar att "de" är medlemmar av rasistiska skäl, snarare än som en ren tillfällighet.
NEMO:

men inspelningar osv har ju bevisat att de är det inom partiet.


Fast har inte alla partier bajs i skjortärmen ? du kan ju inte lita på något och de finns värre saker än rasism. tror inte de kommer göra något mot invandrare i landet bara inte ta emot flera.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Sagitta:

Det är aldrig rätt att rösta på Sd.


Varför då? jag läste deras parti grej som jag hade så mycket fördomar om och såg inte något jag blev emot. Såg mest fördelar.
Stringburka:

Öh, va? Om du håller med dem så rösta på dem, annars låt bli. Men du är väl ändå inte 18?


men kan du inte läsa?
NEMO:

är det rätt att rösta på sd för att få ut invandrarna när de faktiskt har rasistiska åsikter?


värdeuppgift:

finns väl rasister inom alla partier


cannabis:

Fast har inte alla partier bajs i skjortärmen ?


jo men fler rasister i sd antagligen.

är det inte lite skillnad när de i stort sett är ett enfrågeparti och människor misstänker att de är rasister och sedan kommer det fram att många ledande inom partiet är det?
NEMO:

jo men fler rasister i sd antagligen.


Vem är det som har fördomar här egentligen? Dessutom om de är rasister så handlar deras politik inte om att få invandrare att åka hem eller att de skall få de sämre utan bara om att inte in fler.
Vilket vi borde ta en paus med att göra och få landet på fötter igen är väl inget annat parti som är för de? Så att smuts kasta de vore fel för vi har inget bättre val. Borgare är ju skit vänstern finns inget förtroende för osv.
UnclePadda:

Sverigedemokraterna bygger ju i mångt och mycket på rasism, så det är ju föga förvånande att det finns invandrarfientliga medlemmar i partiet.


har inte påstått nåt annat

UnclePadda:

Nåt slags agg gentemot invandrare lär man ju helst hysa om man ska få ut något av att rösta på SD, liksom...


men frågan är om det är rätt att rösta på dem bara för att man är missnöjd med invandringspolitiken? när man egentligen inte har några rasistiska åsikter. många verkar ju göra det
NEMO:

men frågan är om det är rätt att rösta på dem bara för att man är missnöjd med invandringspolitiken?


Det är det enda partiet som vågar ta i frågan utan tång och skyddshandskar. Egentligen är de inte mycket mer konserativa i invandringsfrågor än Finland, Danmark och Frankrike för att nämna några. För att inte tala om Japan. Så jag förstår inte vad alla är så rädda för med dem egentligen.
cannabis:

Vem är det som har fördomar här egentligen?


jag. har jag påstått att jag inte har det?

cannabis:

Borgare är ju skit vänstern finns inget förtroende för osv.


finns andra partier än sd och riksdagspartierna...

cannabis:

Dessutom om de är rasister så handlar deras politik inte om att få invandrare att åka hem eller att de skall få de sämre utan bara om att inte in fler.


vad de än vill är det väl fortf dåligt att rösta på rasister?cannabis:

Så att smuts kasta de vore fel för vi har inget bättre val.


är det fel att smutskasta sd när det kommit ut tydligt att de (vissa, ganska många antagligen) har rasistiska åsikter bara för att vi inte "har något bättre val". hur tänker du nu...
Konstigt att Sd har problem med rasism i partiet? Föga förvånande, då andra mer extrema grupper i samhället vill stoppa invandringen, men av andra orsaker. Däremot har ju mig veterligen alla personer som yttrat rasistiska åsikter uteslutits ur partiet, vilket talar emot att partiet skulle vara för rasister.

Jag kommer att rösta på Sd i nästa val. Sedan får andra kalla mig rasist, fascist nazist eller vad de än vill: så länge jag själv vet att jag inte är det räcker det. Jag orkar inte längre debattera med folk som svartmålar Sverigedemokraterna som rasister, det känns helt meningslöst.
Observator:

Däremot har ju mig veterligen alla personer som yttrat rasistiska åsikter uteslutits ur partiet, vilket talar emot att partiet skulle vara för rasister.


vilka då? källa?
de som kom med på inspelningarna kan man väl inte bevisa vilka de var osv? alltså finns det en utspridd rasism inom partiet, men inte utåt såklart