Forumet - rött eller blont?

rött eller blont?

1201 0 58
funderar på att gå till frisören imorron och färga håret rött, inte chockrött utan mer brunt med röda toner som ser mer naturligt ut a' la lindsay

Image​​

just nu har jag blekt hår, jag skulle nog säga att (kanske tillfälliga) nyansen ser ut såhär:
Image

funderar på rött eftersom jag gillar förändringar, har haft blekningsprocess i sju månader, det blir billigare med rött i längden och blekningarna har slitit katastrofalt mycket på mitt hår, samt att jag ej ens kan ha löshår tack vare min ser-inte-äkta-ut-nyans.

har tyvärr ingen bild, men jag vet att jag passar bra både i rött och blont! [party]

edit; blond-bilden ville inte funka, men skitsamma då. ljusblont med lite ljusgula toner äre än så länge iaf.

Spana också in:

KannibalKocken:

den röda färgen ser riktigt fint ut och du säger ju att du passar i det så, gå får it [party]


Possibly maybe:

rött är snyggt!


ja! åh, jag vill, och jag ska dessutom börja frisörlinje om en vecka och vill väl inte komma med mitt fula, sönderblekta hår egentligen. :( bättre om jag bokar frisörtid och klipper bort det trasiga och färgar i en snygg färg! <3 (men kanske ångrar mig sen ? så svårt och bli blond ju, eller det tar ju typ tusen år)
Miuuw:

ska dessutom börja frisörlinje om en vecka och vill väl inte komma med mitt fula, sönderblekta hår egentligen. :( bättre om jag bokar frisörtid och klipper bort det trasiga och färgar i en snygg färg! <3 (men kanske ångrar mig sen ?


First impression är ju viktigt speciellt om man ska bli (läraren bryr nog sig lite) eller är frisör. ingen vill ju klippa sig hos någon som inte ens kan ta hand om sitt eget hår. menar mest om det ser slitet och sönderblekt ut. men ja det låter bra. vad känns bra nu? vill du ha rött hår, färga. det går alltid att fixa till blont igen.. du kan gå gradvis till brunt osv... du kommer nog inte trötta på ett tag tror jag. jag har inte gjort det iaf ;) good luck ;P
BUFFALO SOLDIER:

Hade ju underlättat att se en bild på dig för att veta vad som passar dig.


jo jag vet, men har ingen nytagen ändå, sorri

Possibly maybe:

First impression är ju viktigt speciellt om man ska bli (läraren bryr nog sig lite) eller är frisör. ingen vill ju klippa sig hos någon som inte ens kan ta hand om sitt eget hår.


ja.. precis, så tänker jag med. alltså. egentligen ÄR jag rätt dålig på att fixa mitt eget, men är en höjdare på att fixa andras, mitt egna hår ser alltid ut som crap typ (förut när jag har långt hår och kan styla det snyggt, men nu när det är typ lite längre än axellångt blir det inte snyggt vad jag än gör).

men om jag liksom nyligen varit hos frisör (fast det vet ju inte dom) och har klippt bort det slitna och färgat det snyggt så blir det ju ett betydligt bättre första intryck iaf (:

Possibly maybe:

jag har inte gjort det iaf ;) good luck ;P


har du rött? åh, haru bild ? :D
BUFFALO SOLDIER:

Ta en gammal då.


orka leta! :C i vilket fall som helst, skaffar jag rött lär jag väl ta lite nya bilder på mig själv. då kan ni ju säga om jag passar i det eller inte? [party] fast om jag inte passar sen får jag väl färga typ helbrunt eller nått men tror ej det är så stor risk faktiskt
Miuuw:

men om jag liksom nyligen varit hos frisör (fast det vet ju inte dom) och har klippt bort det slitna och färgat det snyggt så blir det ju ett betydligt bättre första intryck iaf (:


[y]

Miuuw:

har du rött? åh, haru bild ? :D


På bilden har lindsay lohan typ kastanjebrunt hår. jag har lite mörkare, röd brunt hår.. tror inte du är ute efter just den nyansen. har postat bild här, orkar inte leta upp :$ om du går bakåt några sidor i hur ser ni ut tråden så hittar du :P eller kollar mina inlägg :s