Forumet - Roliga historier utan poäng [tard]

Roliga historier utan poäng [tard]

6390 0 210

Spana också in:

Bamse Klitterlunga älskade björnbärsferenader mer än vad han älskade sin son, Omar (skatan i det blå). När B. Klitterlunga bestämde sig för att gå ut och plocka svamp (trots det dåliga vädret), upptäckte han till sin stora förvåning att nycklarna satt fast i sovrumsdörren. Hopplöst och ivrigt öppnade han skalet försiktigt. Det rann ut en grön vätska som påminde om en blandning av tjära och sperma. Han luktade på det noggrant och bestämde sig för att gå ut med korgen.

Fem timmar tog det, lågt räknat. Han smällde sig själv i pannan, så att den blev alldeles röd. Det tog inte lång tid föränn taxibilen åkte förbi. Chauffören gick ur bilen och tittade in i fönstret. "Herr Klitterlunga!" utbrast han med ens. "Jag har bilat fjärten, Klitterlunga! Jag har bilat fjärten!"

Bamse visste inte vad han skulle ta sig till. Han gick ut från huset och tittade chauffören intensivt i ögonen. "Här ska grävas en grop!" ropade Klittan och plötsligt fanns där ett stort rosa hål i marken. Chauffören tittade förvånat ner i gruset och fick en spark i ryggen. Det var Bamse som hade sparkat honom så att han föll rakt ner i hålet. Bamse hällde i jorden i gropen och begravde chauffören levande. "Inga jävla bilfjärtar här inte!" sa Bamse. När han var färdig så satte han sig i soffan för att läsa tv-tidningen och äta popcorn.