Forumet - Roliga människor du träffat

Roliga människor du träffat

410 1 9
I denna tråd skriver vi om alla roliga weirdos vi träffat jag börjar 
1 va påväg hem från en polare då en alkis kom fram och fråga efter en cigg röker inte så sa nej 
då fråga han om jag hade tändare jag ba nej måste hem nu hejdå 
efter typ 5m springer han ikapp och tar tag i min arm och ba " du hatar mig du vill inte ge mig cigg för du tycker jag e ful"  
jag: mannen släpp mig jag röker inte tror du jag kan trolla? 
han: du har visst cigg du jävlas med mig för att jag är ful 
knuffade bort han och gick han följde efter i typ 20min och skrek om att jag hatade honom för att han va ful. 

weirdo 2 

satt på tåget vid dörr platsen  då en brud ställer sig framför och tittar på mig tänker inte så mkt på det fortsätter med min mobil men dä tittar hon snett på mig ler och börjar vinka blev seriöst rädd då xd hon höll på typ 1 minut tills jag fråga va fuck hon ville mig då började hon vinka mot dom som satt i andra vagnen ist. 
låt mig höra era storys nu
Glömde en fan kallar han äppel mannen. 

knackade på min dörr en dag så stod det en snubbe med ett äpple och ba äre ditt äpple? 
jag: nej vrf? 
han nån har tappat sitt äpple 
jag ok 
han men har du sett nån tappa ett äpple nån saknar det ju 
jag ( börjar bli lack) äru dum lr tror du nån bryr sig om ett äpple ät upp det eller släng skiten 
han JÄVLA IDIOT MAN GÖR INTE SÅ MED ANDRAS GREJER DET E NÅN SOM SAKNAR SITT ÄPPLE DIN FKN PSYKOPAT  
slängde igen dörren då såg sen hur han gick runt  med äpplet hade fönstret öppet så hörde hur han svor om mig och kallade mig psykopat xd 

Spana också in:

Träffade en på stan som pekade på mig och sa att han följer mig på instagram och jag följer honom. Umgicks med honom och hans vänner på stan efter det. En av hans vänner som drog iväg ganska snart inpå att jag joina, stötte jag på när jag skulle ta bussen hem. Vi utbytte snap och är idag vänner. Den andra snubben som peka på mig stöter jag på ute lite då och då.

När jag gick sista året på gymnasiet var jag med som fadder att nolla ettorna. Under sista kvällen där alla treor slogs ihop och nollade alla ettor tillsammans, full som jag var la jag ögonen på en snubbe som jag umgicks med hela kvällen, hände en massa skumma saker. Två år senare är han min bästa vän.
Bussen idag på morgonen gick jag på i mitten, där jag inte brukar gå på och där de inte brukar gå mycket folk av. En lustig gubbe tittade mig i ögonen med ett litet leende och sa med klar röst: "snart är vi alla ute" "ingen fara" svarade jag helt förvirrande då jag inte gjort nått tecken på och tränga mig fram. Fast jag kanske hade ögonen på min plats iofs..

nosegay: Träffade en på stan som pekade på mig och sa att han följer mig på instagram och jag följer honom. Umgicks med honom och hans vänner på stan efter det. En av hans vänner som drog iväg ganska snart inpå att jag joina, stötte jag på när jag skulle ta bussen hem. Vi utbytte snap och är idag vänner. Den andra snubben som peka på mig stöter jag på ute lite då och då.

När jag gick sista året på gymnasiet var jag med som fadder att nolla ettorna. Under sista kvällen där alla treor slogs ihop och nollade alla ettor tillsammans, full som jag var la jag ögonen på en snubbe som jag umgicks med hela kvällen, hände en massa skumma saker. Två år senare är han min bästa vän.
Det första hade jag drömt om hända mig. Lyckligast var när min barndomskompis på krogen frågade mina kompisar varför inte jag var med.
och det med instagram.. istället får jag en kall och hård blick mot den jag följer på Instagram och är inte ens säker på att det var han jag såg men jag låtsats det var de. Hade kunnat bo granne med hans bandkompis men nej Gråter också drömmer jag om att nån ska höra musiken man lyssnar på fast det händer väl också i dramor, att man börjar kolla på en serie tillsammans på flygplanet..