Forumet - Roligaste, eller bästa buset du någonsin gjort?

Roligaste, eller bästa buset du någonsin gjort?

1967 0 20
Tja, tänkte att vi kunde starta en tråd om det bästa buset du har gjort på någons hus? Kan börja med det roligaste jag var med om :P Skicka gärna om du har något roligt tips.

Vi var ute en gäng jag och ett par killar, då började vi plinga hos en vältränad kille, runt 27 år gammal. Han öppnade 2 gånger, efter det så matade vi ägg på hans fönster 4 stycken. Och då kom han springandes ut och tyvärr så ramlade han när han sprang.

Spana också in:

en halloween kväll knackade jag och en kompis på ett hus där en grining tant bodde och hon gav oss inget godis. då såg vi hennes soptunna som stod där och var överfull så vi hällde skräp över hela hennes gräsmatta, när vi var klara så stod hon vid ett fönster och tittade på oss, vi fick panik och sprang därifrån, var roligten annan gång så kastade jag och nåra kompisar in ägg i ett hus för deras fönster var öppet och då kom en gubbe springandes ut och sprang i fatt oss och hotade med att slå oss ifall vi inte gick in dit och torkade upp. sen när vi gick mot hans hus så märkte han inte hur vi sprang ifrån honom, idioten gick snabbt och före oss så vi saktade sakta men säkert ner och när vi såg att han inte märkte nåt så sprang vi. trög gubbe, var också roligt


förr had ejag och nåra kompisar också en lek under vintern. den leken gick ut på att man skulle pajja så många fönsterrutor som möjligt med snöbollar ner vi gick ner till stan eller så. sjukt roligt lek och det blev massa springande när arga gubbar sprang ut och föröskte jaga oss, bra med motvion.


var det jag kom på nu
Higher_1337:

Patrik, deet lät roligt, har själv nästan varit med om ett ägg som kastades in genom fönstret.


usch då. hade blitt skitsur om ett ägg kom in genom mitt fönster. bara kul så länge man gör det mot andra [bigsmile]
Run Riot:

Hahaha! Jag älskar osmarta människor!


hahaha jo osmarta människor är jäkligt roliga.