Forumet - Roligaste/galnaste fundamentalisten?

Roligaste/galnaste fundamentalisten?

149 0 14
Det finns många fundamentalister, och de flesta av dem har en tendens till att vara galna och komiska på ett omedvetet sätt. Frågan är, vilka fundamentalister roas du av?

UM: Dödsguden är ju en klassiker, såklart. Annars är även minutz3 och Salta Kätzchen roliga.

Fiktion: Som den Simpsonsfantast jag är så måste jag säga att jag är svag för Ned Flanders och hans familj. "Each leap brings us closer to God!"

IRL: Finns många, men Fred Phelps måste helt enkelt nämnas. Han är väldigt insnöad på homosexualitet, och anser att naturkatastrofer och terroristattacker är Guds straff för ett homovänligt samhälle. Han ogillar även judendomen (dess utövare dödade Jesus och är bögar), Sverige (pga att Åke Green blev anmäld för hatbrott, han anser att Green är en martyr) och Irland (ett katolsk land där alla är sodomitiska bögar, särskilt pysslingarna). Han har en sida där han har skrivit om vilka länder som är dömda till undergång och varför: http://www.godhatestheworld.com/
Och detta är bara början...

Spana också in:

Insert name here:

Annars är även minutz3 och Salta Kätzchen roliga.


Tackar! [y]
"Hänger" inte här så mycket längre dock. Är ganska dåligt för själens frälsning, och de flesta här verkar dessutom ha förstenade hjärtan vilket gör att frälsning av andra själar är i det närmaste omöjligt.

Lanina:

(till skillnad från t ex Minutz3) låtsas. Katten har ju förut varit helt annorlunda, och ingen blir religiös fanatiker på ett par månader...


Definiera fundamentalist till att börja med.
Att vara trogen Guds ord är inte att vara fundementalist, det är att vara kristen. Dessutom är jag uppvuxen såsom ateist skall tilläggas.