Forumet - Rollspelsdagboken

Rollspelsdagboken

1432 0 88
här är det meningen att vi ska skriva dagbok om vårat kommande/nuvarande/dåtida rollspelande.

JRPG/WRPG/D&D-rollspelsgrejs/MMORPG(men blir ledsen moggle ifall wowmaffian kapar den helt;c)/övrigt rollspelande(lajv?) är kriterierna för att ert spelande/lekande ska hamna här.

over and out.
Kära Rollspelsdagbok!

Tror jag ska köpa Tales of Vesperia snart, känner mig förkyld och att låsa in sig med ett JRPG i några dar är alltid kul. Bara det inte har massa jobbig moral som Tales of Symphonia (hela det spelet är typ anti rasist propaganda) så kommer jag nog gilla det.

Annars har jag inte kört ett RPG på skitlänge, förutom fable 2 men det är ju väldigt "casual" om man säger så.

Hej Då, och kom ihåg: JAAAWK ER BAWL!!1

Spana också in:

kan börja.

fick mitt star ocean the last hope till min xbox igår och har hunnit köra någon timme eller två. mitt teams snittlevel är nio och jag har precis landat på den isplaneten.

jag tycker spelet har fått oförtjänat dåliga betyg av den svenska spelpressen för även om den har ett par brister voiceactingen på lymleungen är t.ex. under all kritik (det låter snarare som b-ig skräckfilm än något som skulle kunna passa henne), det är lite småstereotypt och mitt spel laggar lite utanför städer/efter strider(kan kanske bero på min xbox iofs?)

men det är ändå väldigt trevligt och jag gillar de nya stridsmomenten (rush+hoppa undan fiender+blindside som iaf verkar fett), gillar också att spelet har småquests och att magierna iaf de första är ganska pompösa. kort och gott tycker jag det känns som en klart förbättrad version av trean.
kära rollspelsdagbok

spelade star ocean 4 imorse och kom ut ur palatset/grottan/whatever där jag varit fast i flera dagar. helt efterblivet var det dessutom fattade inte att man skulle examina på en pelare som fungerade som en hiss. är i nästa by nu.

har annars spenderat dagen med att plöja igenom hela Dragon Quest 1 (snesversionen) på turbomode. var faktiskt jävligt fint och gulligt. hade älskat det ännu mer om jag var 7-8 bast. var på level 27 när jag till sist slog draksvinet och sen räddade prinsessan.
Chickfactor:

ska varva Final Fantasy VII igen


Jag skämms lite för att aldrig ha klarat det, jag köpte det begagnat och det var trasigt men man märkte inte att det var trasigt för en man gick på en date med Aeris och det är typ 25h in i spelet [mad]

Kanske skaffar ett ps3 nån dag och köper det därifrån, har för mig att det går att ladda ner via PSN nu [y]
McLuver:

g skämms lite för att aldrig ha klarat det, jag köpte det begagnat och det var trasigt men man märkte inte att det var trasigt för en man gick på en date med Aeris och det är typ 25h in i spelet [mad]


hehe har klarat det två gångar men bara emerald weapon en gång och ruby noll.

det är därför jag omlirar det för att dräpa rubydjävulen:@