Aviseringar
Rensa alla

rollspelstråd: saloon i vilda västern


time
 time

...skottet som landade i hjärtat på Isteche eftersom han inte kunde hålla sig till rollspelet om han så fick betalt. Fröken Ur blåste på den rykande gevärpipan och ångrade ingenting, trots den passionerade historien dem emellan. 


   
SvaraCitera

Sen kom jag och gjorde läget ostabilt genom att...


   
SvaraCitera

time: Vad materialarn inte visste om var att de båda damerna blandat långsamt verkande gift i vattnet i pistoler

http://spoonyexperiment.com/counter-monkey/shadowrun-the-squirt-gun-wars/ (väldigt lång video för en rätt ovidkommande poäng, men väldigt festlig). mvh, halvt on topic.


   
SvaraCitera

När barstolen träffade materialarn så hörde han ett ganska dovt *snap!*. Han insåg precis att fröken ur hade brutit ryggraden på honom och att han aldrig skulle kunna gå igen. materialarn ålade sig in bakom bardisken och låg där i smärtor och skam.

 


   
SvaraCitera

de gudomliga ödlevarelserna blir vanliga människor, dock av en lägre samhällsklass, om man undsätter dem när de svävar i livsfara. eftersom hela byn har steriliserats av ett bekämpningsmedel är detta enda sättet att öka befolkningen, något som blir nödvändigt inför den långa vintern. det är här trevor och sherly kommer in i bilden. de jobbar med att anordna en dödsfälla och snart är den klar. men plötsligt uppenbarar sig en ny motståndare i form av en skugga på väggen. man kan se hur han hotar att knulla sig själv för att skapa en starkare armé av mutanter som ska döda alla andra i trakten. då glider han fram ur mörkret. jaså ni har inte läst skylten säger han och trollar fram en skylt. trevor går fram till skylten och läser högt från den med en bräcklig stämma, likt en knarrande rostig fjäder. oj vilket hemskt budskap säger sherly. de kollar varandra i ögonen och har redan bestämt sig.


   
SvaraCitera

sherly har en speciell pistol och den kan skjuta iväg långa tentakler som hon styr via ett cybernetiskt interface inbyggt i hennes solbrillor. detta interface avger emellertid ett grönt sken då det drivs av radioaktiva energistavar och röjer därigenom hennes position, så vapnet måste användas med yttersta varsamhet och strategisk framförhållning. nu skjuter hon iväg tentaklerna och piskar den nya fienden, som kallar sig josh, från tre håll simultant. under tiden förbereder trevor sin plasmabatong. den måste laddas upp med speciella krafter trevor har ärvt från sin mor, som var den sista av det mystiska alvfolket innan dessa utrotades då deras naturliga habitat förstördes av industrialiseringen vilket rubbade ett känsligt eteriskt ekvilibrium. ytterligare en minut passerar medan sherly håller ställningarna och plasmabatongen bultar nu av magi, men trevor tvekar. en glimt av ödesmättad nostalgi skimrar i tårarna som sakta utsöndras. lamslagen och handfallen står han där, med underkäken vippandes för ett lömskt vinddrag i den torrspruckna luften. "sherly... bakom dig..."


   
SvaraCitera
Draug

Där står han hårig och fasansfull och lurar i skuggan av det hela
spektaklet som nyss utspelat sig. Den ökände D.Raug var känd i trakten
för att ha ett hemskt humör om någon ovetande stackare störde hans
intagande av whiskey. Nu hade sannerligen hans humör blivit satt på prov ännu en gång. Ruseriet urartar till ett fullständigt raseri, det svartnar för ögonen och han får tunnelseende. Han drar fram sin dubbelpipiga Winchester per automatik och börjar skjuta vilt omkring sig på allt som rör sig inom skotthåll.


   
SvaraCitera

Elise duckar bakom en tunna innan hon kastar sig över mannen med pistolen. Hon sitter på D.raugs rygg och sliter I pistolen han har i handen. Hon lossar sin ena hand och klöser honom i ansiktet med sina naglar. Hon känner pistolen lossa ur D.raugs grepp och drar med en sista kraftansträngning bort den från hans hand.


   
SvaraCitera

plasmabatongen, vars energitillstånd i själva verket är en organisk förlängning av trevors själsliga materia, gnistrar till och slocknar abrupt när sherlys motvilligt roterande blick möter det verkliga hotet. det är guden de sedan länge förpassat till myter och legender, den mäktiga berlingo, svävande som ett outgrundligt omisskännligt klot av ren ofattbar illvilja. berlingo träder så fram ur sig själv, ömsar den telepatiska singularitet som är hans vagga och tar skepnaden av en slående vacker androgyn person, vars täta aura av öden så eländigt torftiga att den dystraste tragedi jämförelsevis blir ett ärevarv förbluffar och trollbinder. hans blotta närvaro inger bävan och respekt, och mötet sker givetvis helt på hans villkor. att slåss vore inte bara dumdristigt utan även en kränkning mot den enorma mänskliga stolthet som slukats, spjälkats och ackumulerats av berlingo i ett förlopp lika utsökt obevekligt som själva världsalltets kosmiska puls. josh's klapprande, stapplande fotsteg och paniskt flämtande andetag registreras passivt av samtliga närvarande.


   
SvaraCitera

invid berlingos majestät förefaller all lojalitet vara ett gytter av desperata pakter, all kärlek en självbedrägeriets flyktiga berusning, all glädje en högmodets förrädiska iver. antagonismen mot berlingo blir trivial just eftersom den drivs av sådana kollektiva förpliktiganden som hans narkos nu underminerar. sherly och trevor står redo för den ström av total bedrövelse som skall höja dem över livet.


   
SvaraCitera
Draug

Motståndet D.raug känner är som en lätt vindpust i ökenprärien. Har han väl känt bloddoft i den torra luften finns det i princip ingenting som kan stoppa hans framfart. Han uppfattar bara vagt att hans pistol är satt ur spel. vilket är extremt underligt eftersom han för sekunder sedan hade ett prima side by side i sina händer som avfyrades i omänsklig fart.

Men i raseriets hetta kan även dom märkligaste saker ske. D.raug greppar snabbt sin piska och snärtar iväg den i a la indie jana jones style. Piskan snor sig runt  halsen på en häst som naturligtvis galopperar iväg i ren chock. Efter sig släpas D.raug och L.elise i ett kvävande damm som sopas upp i den hissnande farten. L.elise tappar självklart taget efter att ha bränt för mycket energi på närkamp. D.raug släpas med ytterligare ett par meter innan piskans grepp lossnar. Han kommer blixtsnabbt upp på fötter igen och får syn på en tillsynes livlös guldgrävare på marken.

Vid närmare granskning så är mannen verkligen död hans skalle har genomborrats av en förlupen kula. D.raug drar fortare än en prärievarg ylar den döde manens vapen ur hölstret. Vapnet är av att döma en pistol, närmare bestämt en fulladdad colt. Medans D.raug tänker att lyckan åter igen ler mot honom spänner han hanen och blickar ut efter flera som är redo för en duellerande kraftmätning...


   
SvaraCitera
b1son
Ämnesstartare

böghög mumsar nöjt på sina  krispiga salta gyllengula pommes frites, njuter av varenda potatisstav som når böghögs läppar med ett mjukt frasande. efter att ha avslutat denna delikata måltid ligger böghög i en matkoma som inga pistolskott i världen kan rubba. böghög sitter på barstolen, klappar sig på magen och nynnar förnöjt. inget kan vara dåligt när det finns pommes.


   
SvaraCitera

svnfpudkA häpnas och vill måla en tavla av lokalen, men när hon klivit in i den vet hon inte längre om det finns tillräckligt med plats för alla i tavlan. varför är det inga som sitter med varandra?

– varför är det ingen som sitter med mig?


   
SvaraCitera

stereo total pullar på toaletten. 


   
SvaraCitera