Forumet - Ron Paul som ny amerikansk president!

Ron Paul som ny amerikansk president!

485 0 28
En möjlig framtida amerikansk president är Ron Paul.
Jag är inget stort fan av Republikanerna men tycker denna karl har vettiga idéer, vad tycker ni? Presidenten som USA behöver?


(Taget från Wikipedia)
"Han stödjer frihandel, samkönade äktenskap, kraftigt sänkta skatter, mindre statsmakt och en icke-interventionistisk utrikespolitik med utträde ur Nato och FN. Han röstade mot Patriot Act och Irakkriget. Paul opponerar sig också mot "the war on drugs" dvs kriget mot narkotika, vapenkontroll och illegal invandring men anser att problemen med invandring beror på välfärdsstaten, och vill låta delstaterna själva besluta om abort och eventuell droglegalisering."

Image

Spana också in:

Liberalt mofo som tycker att Kreationism är en bra ide och borde läras i skolor plus att han får massa gratisröster från nerrökta pundare då han vill stoppa War on drugs.

Missuppfatta mig inte, jag är mot War on drugs också men tycker det är så jävla dumt att massa gräsrökare röstar på en fördomsfull yuppie bara för att han håller med dom i en fråga. Antar att man inte tänker så jättelångt om man gått ner sig så mycket.
Om jag hoppas på någon av alla republikanska kandidater så är det just Ron Paul.

Alla andra är av något annat jävla material och deras verklighetsförankring ligger långt ifrån människors vardag - som till exempel Michele Bachmann, vars idioti ter sig inte veta några gränser när "Gud" har satt prägel på allt hon gjort i sitt liv. Stackars människa.
Han är helt klart en av de intressantaste kandidaterna på länge, främst då han vill minska statens inflytande markant. Bland hans mest intressanta tankar finns följande

Det ska inte vara amerikanska statens uppgift att bestämma vilka länder som behöver "militär hjälp", dvs alla amerikanska trupper ska dras tillbaka från omvärlden och endast finnas till för att försvara USA från en attack. Det ska inte heller vara statens uppgift att avgöra vilka substanser vuxna amerikanska medborgare väljer att stoppa i sig, något som istället ska skötas på en mer decentraliserad nivå. Staten ska heller inte lägga sig i vilka medborgarna vill handla med, oavsett om handelspartnern råkar bo i ett land vars regering inte har samma åsikter som USA, dvs inga handelssanktioner mot bland annat Kuba och Iran.

Tror helt klart att Ron Paul kan få USA på rätt köl igen, något som de senaste presidenterna fatalt misslyckats med.