Forumet - Rosacea, ytliga blodkärl i ansiktet.

Rosacea, ytliga blodkärl i ansiktet.

1515 0 1
Bryr sig tjejer och kvinnor om detta på killar? Sedan högstadiet har jag haft problem med rodnader på kinder och näsa. Det blir bara sämre och sämre med tanke på att små små blodkärl på näsan syns allt mer och har gjort det sen minst 4 år tillbaks. Jag äcklas ofta av mig själv och känner mig som en gammal gubbe, hade jag varit gammal hade det känts okej men eftersom jag fortfarande är ung känns allt skit för det mesta. Försöker hela tiden att inte bry mig om den kroniska rodnaden, vilket funkar ibland. Men särskilt nu till sommaren så blir jag så påmind om näsan, som förvärras av solen om jag inte har på solkräm hela tiden.  

Om jag hade varit mer självsäker konstant och inte dagligen brytt mig om hur jag ser ut i ansiktet. Tror ni tjejer skulle kunna uppskatta mig trots rodnaderna, en kille som annars ser ganska bra ut? 

Spana också in:

Jag för min del tror iaf inte att jag skulle brytt mig särskilt mkt om det om det varit på en kille som jag funnit attraktiv i övrigt
Men om du tycker det är väldigt jobbigt att ha det, finns det ingen kräm/salva du kan ta? eller om en vanlig salva inte hjälper kanske du kan kontakta nån slags hudmottagning för att få hjälp?
Ett alternativ om du känner dig väldigt obekväm med att gå omkring med rodnader och sånt som syns kanske skulle vara att du försöker hitta något slags smink/stift att täcka över det med? Kanske kan finnas någon typ av täcksmink/täckstift för killar, annars kanske du skulle kunna testa att ta på lite vanlig concealer, jag menar lite vanlig concealer behöver ju kanske inte tvunget kännas som ett supertjejigt/fjolligt smink eller typ så