Aviseringar
Rensa alla

Rosta med smör på


variabel:

sen rosta lite till så att smöret garanterat smälter.

varför inte bara rosta brödet extra länge innan smöret bres på?? då smälter smöret garanterat med.[tard]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jävla dålig brödrost du måste ha då som inte kan få brödet tillräckligt varmt för att smöret skall smälta på en gång[shake]


   
SvaraCitera

Geigerzähler:

Nej, det ät viktigt att man går upp i vikt långsamt.

Iofs, det låter mer genomtänk att säga så..
Jag borde inte impulsskriva lika mycket[blush]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kebu12:

Jävla dålig brödrost du måste ha då som inte kan få brödet tillräckligt varmt för att smöret skall smälta på en gång

är student, la inte mer än 200 på den 😛 grejen är att en del bröd vägrar hållas varma under den tiden man brer den ena mackan [mad]


   
SvaraCitera

Man ska rosta mackan tills den blir mörkbrun och sen ska man vänta i tre minuter för att sen bre på smör eller hummus, så att det smälter jättelite.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

variabel:

är student, la inte mer än 200 på den 😛 grejen är att en del bröd vägrar hållas varma under den tiden man brer den ena mackan

fan sant, hatar när det hinner kallna när man håller på med smör och marmelad på den andra mackan[sad]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Tråden låst på grund av inaktivitet


   
SvaraCitera