Forumet - Rovdjurspropositionen [ V I K T I G T ]

Rovdjurspropositionen [ V I K T I G T ]

2228 0 14

Nu har rovdjurspropositionen röstats igenom. På grund av falska grunder kommer en stor del av Sveriges rovdjur att minska dramatiskt, många småföretagare som driver viltturism kommer gå i konkurs och Sverige kommer ställas inför EU-domstolen. Men med tanke på att majoriteten av de svenska partierna främst bryr sig om de rika människorna, som i många fall äger stora gods och bedriver uthyrning av jakt så lutade det hela tiden mot detta beslut. De enda partierna som röstade mot förslaget var Miljöpartiet och Vänsterpartiet, men som i så många fall så är det de ekonomiska intressena som vinner i slutändan. Att vara svensk medborgare är inget som man alltid kan vara stolt över tyvärr.

Vad tycker ni på UM om detta?

Spana också in:

det är inte direkt överklassen som utgör den största delen väljare som är för en mindre tolerant rovdjurspolitik. rovdjur, speciellt varg, har blivit en symbolfråga för många på landsbygden.

sluta med tramspopulism. obskyra referenser till "överklassen" och "medelklass-svensson" är fett genomskinligt.

Monokromt

 I dag, 10:41

Det är verkligen hemskt. Synd att överklassen inte verkar bry sig och att medelklass-svensson inte har något att säga till om i detta land.
________________________________________________________________________________________________________
Jag bryr mig :/ Och tycker att så många djur som möjligt får vara kvar. Först spionage emot Ryssland och nu detta, vad sysslar Sverige med egentligen?  

Monokromt: Vad är det du gojar om? Det är min åsikt.
fast du uttrycker dina åsikter som faktapåståenden, så jag behandlar vad du säger som faktapåståenden. som sådana är de falska. den mest välvilliga tolkningen av vad du säger är att du vet att de är falska men rimmar väl med andras illusioner, och alltså beter dig populistiskt.