Forumet - rubbad sömn

rubbad sömn

247 0 17
okej jag har ett problem.

jag kan verkligen inte sova på nätterna

sov 4,5 i morse, några timmar dagen innan och likadant dagen innan det (tregår) och är stört pigg just nu

vill kunna sova

soooova sova sooova,,,,,,,,,,,,,,,,,

vad gör du för att du ska kunna sova + har du provat nåt läkemedel och blivit utan biverkningar osv?

Spana också in:

Jonnybravo91:

Ifall du är så väldigt pigg, hur kommer det sig då att du vill sova?


Kanske för att jag går i skolan och skulle behöva sömn.

Angelize:

Så du släcker alltså ned och lägger dig i sängen I TID men inte kan sova? Alltså är det så att du aldrig blir trött även fast du lägger dig i tid eller är det så att du vänt på dygnet eller är det så att du gör annat istället för att försöka sova??


Alltså jag försöker ju dra ut på att gå och lägga mig, men när jag väl gör det så kan jag ligga i timmar utan att somna.
Underlig:

Alltså jag försöker ju dra ut på att gå och lägga mig, men när jag väl gör det så kan jag ligga i timmar utan att somna.


Sätt en tid då du måste stänga av allt och släcka ned vi säger att du kanske går upp 07:00 och hur många timmars sömn behöver du för att funka? vi säger åtta timmar, då måste du vara färdig för sängen släcka ner stänga av datorn m.m. till elva [crazy] RUTINER är bra för sömn!!!

oo sen kan du ju alltid gå till läkaren och be om sömntabletter eller lugnande (tycker lugnande gör en trött) för det är ju alltid bra att ha fast de skriver alltid ut svaga saker i början så du får räkna med att gå dit ett par gånger och tigga starkare grejer
Underlig:

mitt problem är att jag inte kan


Jo, jag förstår. Men "aktiverar" du dig under dagen, så att du blir trött?

Om jag märker att jag börjar få sömnproblem.. så stänger jag av datan och går ut å springer ca. 40 min. Efter det brukar man bli rätt utmattad. Annars blir det sån här musik i öronen, den är sövande: