Forumet - Rubrik...

Rubrik...

168 0 15
Tjena allihopa! Jag är en kille på nyss fyllda 16 bast, och jag har satt mig i en situation jag inte vet hur man ska tolka...

För ungefär en månad sen blev jag kär i en tjej som är ett år yngre än mig, och är bästa vän till en av mina bästa vänners tjej. Jag berättade detta för min vän,och det visade sig att denna tjej hade sagt att jag var gullig, och max ett par minuter efter denna nyhet fick jag ett sms av henne, och vi började skriva lite till varandra.

Hon skulle iväg på resa till Spanien och skulle vara där i en vecka , och vi hördes inte igen förän när hon kom hem. Vi möttes då alla fyra i en spänd stämning, och jag var sjukt stel under den eftermiddagen. Halvtaskigt "andra intryck" kan man säga. Men vi fortsatte snacka via sms, och det kändes som att detta skulle gå att fixa.

I torsdags, på skolavslutningen, var det klassfest, och vi fick i oss en del öl. När jag kollade igenom min mobil nästa dag såg jag med en mycket äcklig magkänsla att jag skickat ett sms till tjejen under kvällen. "Du är så sjukt söt" stod det. Illa till mods skrev jag ett nytt sms och förklarade läget, varpå jag fick svaret "lugnt du [wink]".

Vi har fortsatt skriva lite under helgen också, men någonting känns annorlunda jämfört med tidigare. Jag undrar helt enkelt, tror ni att jag sumpat chansen med den här tjejen, eller hur verkar det? Värt att nämna är kanske att det alltid varit jag som startat smsandet, förutom första gången. Ledsen om det är en lång historia till en dum fråga, men jag har ingen tidigare erfarenhet av tjejer alls :/

Tack till er som orkat läsa igenom hela texten xD

Spana också in:

haha, varför känns detta så sjukt deja vú?

dumt att bortförklara smset, sen måste jag säga att jag har en kille på mig nu.. och jag vet liksom inte om jag gillar honom som mer än kompis eller inte ännu. Och han är bara SÅ PÅ. Hela tiden; "vad gör du? (;<3" "vad ska du göra idag?(;<3" "ta det lungt ikväll, jag vill inte att det händer dig något <3" osv osv osv.
LÄMNA MIG IFRED LIKSOM.

oj förlåt att jag gick lite ot i din tråd men jag tror jag försöker säga att du inte ska vara så jävla på.. fast låt det inte rinna ut i sanden heller.. men ja..