Forumet - rubrik på fem tecken

rubrik på fem tecken

2753 0 65
Ett surt hej. Är sur och lite arg. På människor och på samhället också när jag tänker efter. Blä. Gör mig gladrå!!!!
Fattar inte varför jag alltid ska vara den som ställer upp och vara allmamman till alla men sen när folk mår bra så ba nej nu har vi inte tid att följa med på det du vill pga blabla. Fyfan. Vill att det ska bo någon jätterolig här som jag kan leka med.
Drömde inatt en bra dröm om min förre granne. I en av drömscenerna var han gråhårig och sa att vi borde ha blivit såhär tighta för längesedan.
Man borde så mycket, har ni tänkt på det?

Image

Image

(det är sådär ni tror att feminister ser ut va? korkbollar)

Börja med roandet och så ni, så går jag och städar ur kattlådan och släcker akvariet så länge.

Spana också in:

Det var bara lite kiss däri så det var inte mycket att städa. Blev arg när jag skopade runt där med spaden, som om alla fekalier gömt sig för mig bara för att jävlas. Så dumt.
Mitt hår är tovigt och mina betablockerare verkar ej funka.
Skulle ha bytt lakan imorse men gjorde ej så nu får jag göra det nu istället. Så jävla kul. Och sen då?
Saknar min pappa. Som en liten unge.
Ta och sova lite? Då brukar den värsta misären lägga sig. Imorgon är det en ny dag, sommar och kanske sol och kanske kanske kan man hitta ett vildhallonsnår om man ger sig iväg och letar. Eller de kanske inte har mognat ännu?

Smultron och jordgubbar finns det i alla fall fullt av. I värsta fall får man gå till affären och handla, så att man kan göra jordgubbsmilkshake till frukost. Bara hälla i jordgubbarna i en mixer, höfta med ett par dl mjölk, lite lite socker och sen dra på för fullt tills det ser gott och skummigt ut.
isola:

Fattar inte varför jag alltid ska vara den som ställer upp och vara allmamman till alla men sen när folk mår bra så ba nej nu har vi inte tid att följa med på det du vill pga blabla.


Det där tjänar ingenting till att reta upp sig på, trots att det är ytterligt förståeligt. Man måste hålla en viss lättsam liknöjdhet över sådant annars hamnar man i ett konstant ilsketillstånd.

Jag mår inte heller bra just nu för den här dagen känns som den nyss har börjat - jag har suttit framför datorn och gjort klart mängder av uppgifter, och det må ha varit viktigt, men att i princip ha gjort samma sak hela dagen får en att känna det som att dagen knappt har funnits.
mynona:

Handlar om psykologi och resonemang [sad] Tjänar ingenting till att förvänta sig saker av folk i emotionella sammanhang, det är ett område i livet där man inte kan tvinga dem att göra saker med rättviseargument eftersom det enda som är värt något är det som frivilligt ges.[n]


Mm. Åh blä. Allt är bara skit med folk. Borde hitta någon bra att umgås med så man slipper allt. Säger så dumma saker också. Kan nog vara lite elak jag också.
isola:

Allt är bara skit med folk.


Det tycker alla om alla, och alla har de rätt[sad]

isola:

Borde hitta någon bra att umgås med så man slipper allt.


Eller så skaffar man sig så hög tanke om sig själv att ensamheten inte blir sedd som något patetiskt eller sorgligt utan det egna sällskapet tvärtom det bästa man kan få