Forumet - Rufsigt Hår (Hjälp ;P)

Rufsigt Hår (Hjälp ;P)

2162 0 53
Tja!
Har bestämt mig att sluta med själva "stå-ut" håret med vaxen och de och tror jag ska satsa på nåt mer naturligt men ändå inte

Tänkte mig mer typ något rufsigt som de här:
Image

Alltså visst, kan fixa fram det då jag har vått hår men sen när den torkar så blir de typ normalt vågigt hår :P kan använda vilken vax som helst fast antingen så lägger sig frillan och blir typ platt/vågigt (naturligt hår) snarare än att vara sådär rufsig eller så använder jag typ nån bra-stadga skit så blir de bara massa krångel och jag får inte till håret snyggt bland annat för att jag behöver ha vaxet gå igenom hela håret typ.. xD

undrar bara om ni vet någon bra vax som kan användas som verkligen håller och inte ställer till för mkt krångel (Y). Vet att det finns en bra asiatisk vax men jag orkar inte åka till thailand för de.
Typ reklam för vaxet ;P Brukar UNGEFÄR göra som på klippen men några undantag bara.

Anywayz, nån som vet nån bra hårprodukt :]?
Vax, Hårspray, nåt? Vill inte slösa hundralappar och så visar det sig att det inte duger.

Btw, det blåser rätt mycket den här delen av sverige så ibland kan frillan förstöras av vädret så nåt som håller bra eller kanske bra hårspray?

Spana också in:

internet:

för att få sådan frilla rekommenderar jag att sluta med vax och sluta med schampo


[bigsmile] fan ironi det där!
Alltså jag får en sån rufsig hår som jag vill ha (som på bilden) ifall jag inte duschar på en dag, typ låter den bli lite fett fast då kommer också frågan om att hålla kvar den så den inte förstörs.. [n]

fast om det finns någon hårprodukt man kan använda ist för att undvika duschen 48 timmar så säg till för jag känner mig obekväm om jag går ut utan att ha duschat först :P även om jag har använt deo och parfym o.sv.
internet:

Nej. Det fungerar för mig.

Jag tvättar mitt hår innan jag klipper mig, vilket är ungefär var sjätte vecka.


så du har alltså frillan, alltså så pratar du av enfarenhet och inte av vad du har hört ;P? Fast ska jag alltså då duscha utan att tvätta håret? Kan inte gå runt oduschad i kroppen, direkt :P (kanske blöta men inte använda schampoo)
gör jag det innan jag lägger mig så kommer håret va fucked upp nästa dag, typ har en helt egen frilla och kan inte göra något åt de xD står håret rakt upp så står den rakt upp o.sv.

hur som helst, angående att hålla kvar de utan att håret förstörs av vinden för de kan ibland blåsa väldigt kraftigt :P bor inte direkt i en storstad. Någon rekommenderad hårspray?
Scorneo:

Tänkte mig mer typ något rufsigt som de här:


hehehe, naturligt... [crazy]

internet:

för att få sådan frilla rekommenderar jag att sluta med vax och sluta med schampo


DET är naturligt.

fast hur lyckas du? mitt försöker typ bli till dreads och om jag borstar det så blir det platt istället. när jag kör utan schampo eller vax då.