Forumet - Rumpludds sista ord här.

Rumpludds sista ord här.

300 0 9
Efter ha värk å hälsoprobkem börja ja skriva här men blev snabbt nertryckt å idiotförklarad. Så ja blev ännumer depprimerat av de så nu orkar ja inte längre, japp några av er lyckades me de ni gjorde mot mej. Så nu e de slut, trodde ja kunde hitta nån vetti här å skriva me men de börja bra å sluta me att ja ble nertryckt av falska folk. Bry er inte om å skicka svar för ja kan ändå inte kunna varken läsa dom eller svara. Håppas dom som känner sej träffade har lärt sej hur man bör behanda folk.
men en del lär sej alldri utan förblir allti en egoistisk skitstövvel. Tänkte inte skriva nånting här nu men ja slänger in de som ett sista minne frå mej som nån kan läsa om nån orkar bry sej, en förklarings tråd skicka ja in tidiare på sjukdommar om nån undrar va som hände frå början. Så, önskar er en bra fortsättning, ja försvinner strax nu te eran glädje, hellst dom som tog åt sej på förkortningen d.p.r = Dum På Riktit som de betyder, även en som önska ja ska ta livet av mej. Visst. Nu blir ni extra glada, du vann.... Grattis.

Spana också in:

isola:

utan endast anmärkt på att du ibland kan skriva grammatiskt korrekt, men sedan övergår till något slags trollspråk.


äre sant!
Har undrat om han är troll eller ej, alltså, så där dum som han kan man väl inte vara på riktigt.
Om han är ett troll är han ett bra sådant! Lagom realistisk, så man blir osäker men inte för osäker.
Jag har haft ett skitbra troll på um. Ingen visste att jag var ett troll, alla störde sig på mig. Jag var bäst.
Du och jag rumpludd, vi kan bli kompanjoner.
isola:

Vilka var det + vad trollade du om? Tell me all, Pluppis!


Kommer faktiskt inte ihåg mitt nick, det här var myyycket länge sedan, du var inte ens född! (i um-världen, vill säga)
Alltså, det var en sån där fejkanvändare som inte var det minsta rolig för den utomstående (precis som rumpludd) men väldigt rolig för mig :D En dum fjortis som rörde upp mycket känslor.
Kan inte hitta några trådar eftersom dom tagit bort alla dom gamla trådarna :( Men jag minns att det nästan alltid var en debatt i dom huruvida jag var en fejkanvändare eller ej där de flesta kom fram till att jag var på riktigt.