Forumet - Runkade på lektionen

Runkade på lektionen

1551 0 23
Ok asså när kag gick i 6an o var typ 12 år så var jag alltid skit kåt... HELA TIDEN, varige rast gick jag till toan för att runka. Men en gång när vi skulle titta på film så satt jag längst bak, tittade på alla attraktiva tjejer runt mig och bara runkade under min jacka... det gjorde mig så kåt av någon anledning tanken att kanske en av tjejerna märkte... vad är eta tankar? 

Spana också in:

Min fundering är varför du är intresserade av vad medlemmarna på UM har för åsikt om ditt runkande under lektionstid i klassrummet? Tycker det verkar tämligen anonymt att sitta och runka underdin jacka. 

Varför inte gå fram och sätt dig längst fram vänd dig mot skolklassen och runka?  Mycket glad  Om du har en kvinnlig lärare kanske hon rider dig till orgasm.

Det senare var faktiskt ett skämt.  Rodnar
Fy fan
Freddy_Gitarr: Ok asså när kag gick i 6an o var typ 12 år så var jag alltid skit kåt... HELA TIDEN, varige rast gick jag till toan för att runka. Men en gång när vi skulle titta på film så satt jag längst bak, tittade på alla attraktiva tjejer runt mig och bara runkade under min jacka... det gjorde mig så kåt av någon anledning tanken att kanske en av tjejerna märkte... vad är eta tankar? 
Jävla snuskhummer