Forumet - ryggproblem!

ryggproblem!

541 0 18
Tänkte att det kunde vara intressant att höra hur många här som lider av något slags problem med ryggen, behöver inte vara något allvarligt eller så^^ ni kan också berätta om ni haft problem men blivit av med dem på nåt sätt.

själv har jag börjat få ont precis över rumpan typ på höger sida, känns bara när jag lutar mig framåt men ganska irriterande. Kan träna och så så det hindrar mig inte så mycket, men vem vet vad som kan hända på sikt om jag inte kollar upp det?

Spana också in:

Jag har ryggproblem, men de hör bara av sig ibland. Till exempel om jag åker tåg, då måste jag sitta spikrakt för att inte få skitont eftersom stolarna där är cepe. Bara de gamla blå 80-talstågen som har sköna sitsar.

Så om jag sitter på en bänk eller liknande utan ryggstöd en längre tid, då måste jag nästan lägga mig ner med benen i 90 graders vinkel för att kunna röra mig igen. [cute]


Fast oftast märker jag inte av det så supermycket.
jag är "smått" överrörlig i ryggen, borde egentligen träna mag-rygg musklerna mer så att det kan kompensera, sen knakar det varje gång jag sträcker på ryggen, antingen uppåt eller åt sidorna, knakar när jag drar armarna över huvudet med, i skulderbladen, dom typ låser sig och knäcker till rejält, det gör lite ont när det händer