Forumet - Rymma (tips)?

Rymma (tips)?

488 3 8
Hej jag är en tjej på 13 år som har problem hemma Ledsen. Även om det blivit bättre på senaste tiden så känner jag att jag vill börja om på nytt någon annanstans. Jag tänker inte gå in på några detaljer om vad som hänt.

Mina kompisar har varit det enda som har fått mig att stanna kvar. Men eftersom jag känner att jag börjar glida isär ifrån dem nu när jag blivit äldre så vill jag bara sticka. Jag vill inte ha några kommentarer om att jag ska gå till kuratorn eller BUP, för det har jag redan gjort. Ingenting jag har försökt med har hjälpt, det har bara blivit värre. Det är därför jag vill komma iväg.

Jag har tänkt att jag ska spara ihop pengar så att jag kan ta tåget ner till Malmö. Jag tänker stanna där i någon dag. Efter det tar jag mig igenom Danmark bort mot Tyskland. Jag ska inte stanna på samma ställe i mer än två dagar. Jag undrar om någon har något tips om hur jag ska klara mig utan att bli fångad och hur jag ska kunna få mat för dagen. Jag undrar också om någon har något bra tips på vilket land jag ska ta mig till. 

Snälla, snälla jag menar allvar och jag tänker inte gå till kuratorn igen. 

Spana också in:

Du kommer inte längre än utanför din kommun eller utanför din stad. Förresten en biljett till malmö kan kosta en del, sen skulle du ju till danmark, och så har du ingen mat och typ bara 30kr kvar.
Om du inte kan danska eller tyska så är det inte ens värt att försöka, men sen kanske du kan engelska men du är bara 13 år gammal så ifall du hamnar i en situation med polisen eller någon annan så kommer dom inte att kunna hjälpa för du kan så lite engelska. 
A, B, C... vilket betyg som helst, man lär ju sig bara grunderna till engelska I skolan, sen är du klar. Du lär dig inga slang ord eller nåt så ifall jag skulle säga "The Fuzz" så skulle du tänka "huh?" när det betyder "The Police" eller "Pound the pavement" (ex: I've been pounding the pavement for weeks, man I'm getting hungry!) som betyder att en person går på vägarna och letar efter ett jobb.

Finns ju massor du måste tänka på innan du rymmer, du kan inte bara dra hemmifrån och tro att allt ska bli lättare timmen efter. Jag har själv prövat och det gick inget bra, polisen hittade mig 2 dagar senare efter mamma polis anmälde det.