Forumet - RYSK ROULETTE

RYSK ROULETTE

188 0 14

Spana också in:

Juliiiaaa:

Tänkte skriva en berättelse där dem kör rysk roulette i slutet, vet dock inte vad den ska handla om utöver det?
Skulle ni kunna ge tips på sånt?
Tacksam för svar.


Två st slår vad. Den som vågar köra rysk roulette fyra gånger vinner 20,000 dollar.

Jag har hört talas om en historia, jag har INGEN aning om den är sann.

Frank Andersson(svensk brottare) var i många år stor som en Wrestlingbrottare i USA. En dag kom det fram en människa som kände igen honom från programmet och han tyckte att han var jättestor och jättekänd. Mannen på gatan frågade ifall Frank var så modig, och ifall han ville tjäna 10,000 dollar. Frank sa ja. Då sa mannen att han ville se en köra rysk roulette. Frank gör detta - och överlever(såklart). Får 10,000 dollar för besväret.

Jag har absolut ingen aning om den är sann, men jag tror inte det.
Well, jag har idéer men dom får du inte gratis. Eller okej det får du (sharing is caring).

Tyckte det kändes som en god idé att bygga hela berätellsen på rysk roulette ifall du nu vill ha med det. Kör på lika många personer som det finns kulor i revolvern som är vänner. Kör på någon skräck historia där dom en efter en blir galna och spelar rysk roulette och färlorar en efter en. Sedan kan du göra så att den sista personen dör, eller överlever och säger fuck this shit och åker till hawaii.
såg en spansk kortfilm som handlade om en grupp uttråkade hemmafruar som lirar rysk roulette i tvättstugan en dag i veckan typ. Filmen beskriver en av dessa "aktivitetsdagar". De låter revolvern gå runt medans de snackar om helt vardagliga saker som typ priset på potatis, hur det går för barnen i skolan osv.
I slutet av filmen så dör till slut en av kvinnorna. Resten av gänget kollar bara slött på henne och börjar helt lungt och sansat att torka upp skiten medans de planerar inför nästa möte.
Var länge sen jag såg den men nåt sånt var det i alla fall.