Forumet - så arg på mina skulderblad

så arg på mina skulderblad

2045 0 5

Ja, jag hatar dem. Jag är tjej om det har någon betydelse. Jag är enligt mig sj "för smal" och mitt BMI är för lågt - jag håller på att jobba på detta. SÅ smal är jag inte och jag ser andra tjejer som ser mycket smalare ut än mig fast deras skulderblad ser inte cp ut, utan de är fina. vad kan jag göra åt saken? blir så himla arg och osäker.

kollade lite snabbt efter bilder, denna är väl ganska, något lik. mina är dock längre ifrån varandra, inte lika "långa" osv - men det är typ så det ser ut. Kan posta bild om ja hittar ngn bättre.

http://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/556548/images/2009/gamla-barnbilder-100_49255889.jpg

Hon ser mkt smalare ut än mig i helheten och jag är typ 100x finare men ni förstår mitt dilemma.

jävla kycklingvingar vill inte ha dem.

hur får man bort dem???

Kommentarer (29)

 1. Väl talat bror men tror inte sicillianska metoder funkar så bra här

 2. men snälla någon om du nu uttalar dig att du "inte är så smal" så har du ju inget att göra åt dina skulderblad?  ät då??? jag är heller inte as smal men ändå syns mina revben, nyckelben osv. vad ska man göra åt saken? accept ur body elr ngt

 3. alltså, om det finns något att göra så vill jag ju satsa på det. 

 4. Du kan gilla läget. Finns folk som har det mycket värre din bortskämda snorvalp

 5. det finns inget du kan göra sis, du får leva med dom precis som jag 

 6. Där hör du! Kloka ord från den kanske klokaste personen här

 7. nej det kan jag inte knegaren.  du ska nog ta det lite lugnt du vet inte ett skit om mig

  sici något måste seriöst finnas. Jag kan inte vara den enda som har detta "problem" - jag har inte sätt många med detta irl - Det kan inte va normalt 

 8. Du ser ju vältränad ut vad är problemet? Du måste lära dig acceptera dig för den du är.

 9. Vad ska finnas? Medicin eller? Det är inget fucking jävla problem, varför är det problem?? Kallar dom för mina extra tuttar. Och jo, det är normalt utav bara helvete. Det är inte så att du har någon allvarlig sjukdom.

 10. Du hjälper mig inte. sluta skriv

 11. Jo det är ett problem om kroppen annars ser bra ut. Inte vet jag övningar eller vad som heslt jag ahr ingen aning drf jag skapade en tråd

 12. övningar?? för att banta bort ben eller?? 

 13. Det är inget fel på dig, fatta!

 14. sici vad menar du? vad det inte skulderbladen tråden handla om? 

 15. men vad tror du skulderbladen består av????? mhh ben precis =)=)=)=)

 16. nähä? -.-

  så du menar att ända sättet att få bort dem på är att käka sig tjock? knappast -.- nämn 5 personer som har skulderblad som jag besrkev. Exakt du kan inte komma på ngn dvs. att det ÄR ett "problem" som borde gå att fixa. Men ditt svar kommer alltid att vara samma, s¨å du kan också sluta skriva för det hjälper mig inte.

 17. JAG "LIDER" AV SAMMA SAAAAAAAAK, asså seriöööööst maaaamma miaaa Gråter, och hur i fucking logikens namn gåre att fixa då? du kan inte "radera" ett par ben. JO jag hjälper dig att tänka på rätt banor, har du tagit något? isf vad? verkar fett asså

 18. klart det går att fixa

 19. nej hjärtat nej, plus det är inget problem, varför denna fixering..

 20. Joooo varför skulle det inte gå. Jag anser att det är ett problem/ fel ja och jag tror det går att fixa

 21. Skulderbladen sitter där de sitter och de ser ut som de gör. det finns värre saker som att födas utan ben och armar, såg ett videoklipp om en kille som föddes så men han var glad spelade fotboll och grejer (det låter sjukt men han kan komma fram iaf) han är en glad kille som skämtar föreläser och det han säger är att alla har ett värde och att man inte ska ska tycka illa om sig själv. hoppas det känns bättre, inget kan ändrar det ända som kan funka är att äta mer som de säger, annars så får du helt enkelt sluta bry dig om det.

  jag är bara här för att hjälpa inget annat.

  man behöver inte vara perfekt, man är född som man är, sen kan det hända saker på vägen och ingen är perfekt alla är fina på sitt sätt.

Senast ändrad 24 Jun 2013, 20:46 av André Vifot Haas
Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Om det är så att dina skulderblad sticker ut mycket kan det vara så att du har dålig hållning och skjuter fram axlarna, vilket leder till att skulderbladen sticker ut mer. Kolla gärna hållningen i spegeln eller nåt. Skulle den vara kass så finns det övningar man kan göra.

Ät mängder utav onyttigt skräp! 

Spana också in:

sluta hänga upp dig på "fel", om något år kommer du säkert inte ens bry dig om de utan har hittat ngt nytt

Du ska vara glad som är fullt frisk fattar du det?!