Forumet - Så förvirrad vet inte vad ja ska tro!

Så förvirrad vet inte vad ja ska tro!

846 0 26
Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ca 6månader (började dejta i februari) Han är verkligen mitt allt och allt har varit bra till förra veckan. Eller ja lite upp och ner gångar har det ju varit men inget allvarligt.
Men förra veckan så frågade han om jag ville flytta in hos han vilket gjorde mig jätte glad. Så när jag ska gå på praktik i februari så sa vi att jag skulle flytta till han. Detta va på måndagen! Onsdagen kom jag hem och skulle låna hans dator som jag alltid gör när jag är hos han. startar upp den och får syn på vad för sidor han varit inne på kvällen innan (bärbar dator som batteriet hade dött på kvällen innan så sidorna hade sparats) det va 4 sidor uppe 2 porrfilmssidor och två porr community sidor. på de sidorna där man kan skriva till varandra så hade han skrivit till x antal tjejer att han ville ha dom i sängen, som KK, ville träffas och göra både det ena och det andra. detta sårade mig så enormt mycket. Men tog ett snacka med han om det och han sa att han skulle lägga av med de sidorna. Skönt tänkte jag.. Men nu idag när ja kommer hem igen så har han varit inne på dom sidorna igen trotts att han sagt att han inte ska... har även skrivit till x antal tjejer igen.....
Jag vet inte vad ja ska tro.. för han är så otroligt gullig emot mig och säger att det är mig han vill leva med, planerar att köpa gård m.m. och sen får man se vad han skriver till andra. hur ska jag kunna lita på att det bara är saker han skriver? och inte gör??
jag förstår verkligen inte vad det är han vill? frågan är om han vet det själv?

Hur ska jag gör? känns som att det inte går att prata med han om det heller!?
Fråga varför han gör det, om han planerar något riktigt med tjejerna eller om han bara skriver till dem för att ... ja, få/ge bekräftelse och prata lite dirty.

Sen får du avgöra om du kan förlåta att han skrivit så till andra tjejer/om du kan leva med att han fortsätter det/om du vill ge honom en chans till att sluta osv osv.

Spana också in:

Otroligt respektlöst, jag skulle inte vilja ha en kille som skriver så till andra tjejer oavsett hur gullig han var mot mig, det är inte speciellt gulligt att göra så.
Verkar som att han lider av någon form av störning, ren idioti och äckel kanske, vill du ha kvar honom så får du leva med att han är dum i huvudet skulle jag tro för att han slutar känns föga troligt.
Porr är nog svårt att förbjuda någon att använda, det är ungefär som att förbjuda någon att onanera utan sin partner. Men att ta kontakt med en massa kvinnor sådär över internet är helt oacceptabelt. Jag hade ställt ett ultimatum om jag vore du; sluta upp med att leka vid sidan om annars är det slut. Om han ändå inte kan kontrollera sig så bör du för din egen skull göra allvar av hotet och dumpa honom. Han skapar ju sprickor i allt vad tillit heter emellan er..