Forumet - SÅ HÄR GÖR MAN BARN!

SÅ HÄR GÖR MAN BARN!

714 0 32
Först stoppar mannen sin snopp i tjejens slida och juckar i några minuter. Sen bryts snoppen av och sugs in i kvinnan och åker in i magen.

Där växer den avhuggna snoppen och blir en blomma som växer ut ur naveln.

Sen stoppar tjejen blomman i en kruka och då växer den till en apelsin, sen äter tjejen apelsinen och den växer till en stor melon i magen som tjejen drar ut ur rumpan.

I melonen ligger det en spade och en karta som visar var man ska gräva och så gräver man och där är det en portal till en annan dimension. Och då går pappan ner i hålet och där är det tre utmaningar.

I den första ska han slåss mot två demoner som heter Raspelo (som är stor och stark) och Rispelo (som är liten och kvick). När han besegrat demonerna får han en grön sten som heter Jepalio.

Sen går han igenom en dörr och kommer till andra utmaningen där han måste besegra fem ormar och lösa ett pussel för att få den magiska stenen Arubinus som är röd.

Sen kommer han till den sista utmaningen där Sparvprinsen "Letanor" ger han tre gåtor han måste besvara. Då får han den blåa stenen "Opalior".

Sen går han ut ur hålet och tar sig till Tidens Tempel där han använder de tre stenarna för att öppna en stor port. Och inuti porten ligger det en baby.

Och så gör man barn! [y]

Spana också in: