Forumet - Så jäkla arg att jag skulle kunna strypa nästa person som går i min närhet

Så jäkla arg att jag skulle kunna strypa nästa person som går i min närhet

1709 0 4
Asså jag har ett jäkla problem. Jag blir så jääääkla arg över ganska små saker kan många tycka men för mig r det liksom en big deal!

Något jag varit argare på på senaste tid är maten som lagas här hemma. Mamma har en pojkvän nu som vi bor med och sedan han kom in i bilden blir det saker lagade som stek ( fitt torr) med paprika och bbq sås, taccos ( finns paprika, gurka och juste ja ost...) och så blir det typ samma sak av detta hela tiden och ibland kan han hitta på att göra en gryta som har exakt samma jävla smak som det jag redan räknat upp.
Jag måste nog ändå säga att jag inte är såååå kräsen men många tolkar det som det men det kan ju vara för att de inte lagar något jag gillar. men iaf så har detta resulterat i att jag blivit så jävla arg att de inte kan laga god mat och att jag fått ta macka till middag och detta är ju för fan varje jävla dag! Asså ja det är gott men man blir så jävla less på det om man ätit det konstant i nästan 6 veckor.
Jag blir så jävla arg att de inte lyssnar på mig när jag ber de handla mer grönsaker ( är ingen köttmänska ) och då handlar det en jävla paprika fast jag uttrycker mig gång på gång på gång att jag vill ha god fin eko sallad i en sådan här blandmixpåse, det är den enda jag gillar. men de köper helt tvärt i fucking mot varje jävla gång och köper något jävla grönblekt salladshuvud. Asså jag får panik att de inte kan laga något jävla skit och att ingen av de tjokisarna lyssnar?! Asså pallar seriöst inte och stod och skrek på mamma för ca 1 h sådan för att de köpte
" helt efterblivna saker till tacosen om det inte äns kan inhandla mer än 3 sorts grönsaker" ...

ja så ni ser mitt problem och jag vet inte vad jag ska göra helt ärligt. För jag seriöst pallar inte äta mackor till middag tills den dagen jag fyller 18, kan skaffa jobb och lägenhet samt kan inhandla min egen jävla mat.
Men jag får känslan av att jag bara är där och att ingen egentligen lyssnar på mig utan bara " jaja gå nu jag vill kolla klart på detta nu". Som att om de inte äns kan kommaihåg att jag inte gillar paprika så känns det som att de skiter i mig fullständigt.

(OBS! Ekonomiskt sätt är det inte ett problem för de att inhandla den dyrare slladen t.ex så det är inget problem så sätt om ni kanske trodde det)

Kommentarer (1)

  1. Säg åt dem på skarpen. Köp egen mat och laga den.

Tråden har 4 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Du får studiebidrag, köp din egna mat  eller ät dina föräldrars, inte så svårt, va inte så kräsen av dig, finns barn som inte ens får mat.