Forumet - Så jävla less..

Så jävla less..

456 0 11
Nu har ja fan gått runt med ont i nästan alla kroppens leder i flera år, det handlar främst om ryggen, nacken, fingerleder, handleder, fotleder, knän och höfter. Jag har varit på vårdcentralen flera gånger för att kolla upp varför men jag blir inte tagen på allvar.
Jag har gått hos sjukgymnast och har fått sjukgymnastik övningar plus massage, men jag tycker inte att det hjälper speciellt mycket.

Och nu är ja så jävla less, kan man inte bli tagen på allvar nån gång och få hjälp så man slipper ha ont![mad] Får använda stöd krage för att jag får så ont i nacken och inte orkar hålla upp huvudet, även praktiska saker i vardagen som t.ex. att duscha och kamma håret är jätte jobbigt då jag blir så trött i armarna, jag orkar inte hålla upp dem heller. Och för att lindra värken äter jag receptfria tabletter som voltaren och pronaxen. Jag hoppas ibland på att jag ska bli akut sjuk så att jag blir inlagd och på så vis kan få hjälp.
Jag hatar vårdcentralen dom tar första enklaste bästa lösningen och är det inte de så är man frisk, trots att man ont.

Jag vill egentligen inte tillbaka på en vårdcentral men det kommer nog bli så ändå, kan man kräva att få en remiss till sjukhus? Någon som har varit med om nått sånt här? nån fler som går omkring med ständigt ont och som kan ge några tips?

Vad tycker ni om svenska vårdcentraler(jag bor i norrbotten kan var skillnad mellan olika län)?

Spana också in:

KamikazeTomten:

Ja någonting är det ju, det är ju knappast normalt att du ska ha ont i alla leder.


Sant de! men så länge jag inte blir tagen på allvar så känns det inte ens värt att slösa tid på att gå till vårcentralen. Plus ja är rädd att om dom kommer fram till vad det är att det då ska påverka arbetslivet. Jag går en bilteknisk utbildning nu men tänker plugga till undersköterska/sjuksköterska efter det och är rädd att jag inte ska få de pga mina problem.
Tickstart:

Finns jättemånga fall där patienten inte tagits på allvar.


Jo, de är de som är så hemskt. vårdcentralerna är inte att lita på tycker jag, min låtsas pappa var dit en gång när hans knä var som en fotboll och då tittade läkaren i en bok med bilder i och försökte hitta någon som liknade hans knä, sedan frågar läkaren vad min låtsas pappa tror att de kan vara. Man går väl till en vårcentral för att ta reda på vad som är fel :S Och sen har ja vart med om att dom tar första bästa alternativ dom kommer på och är det inte de så inte blir de nån fortsatt utredning utan då är man frisk.