Forumet - så jävla ruttet

så jävla ruttet

237 0 45

Spana också in:

patrick bateman:

hon har artros i lederna tror jag det heter. asså kassa leder eller nåt sånt, de är som lederna på en gamling. hon kan inte gå utan haltar bara fram och har ont


nej fyfan vad jobbigt, fast samtidigt är det inte kul om jycken går omkring och lider heller, tänk på den inte bara på er liksom.
anton96xo:

åhh:( bor me 1 vovve som har blitt jättetrög o gammal. dom funderar oxå på att göra de lättare för hnm

vill ba döö


ja det är fan hemskt. speciellt när ifall de är unga som min vovve.dazed:

nej fyfan vad jobbigt, fast samtidigt är det inte kul om jycken går omkring och lider heller, tänk på den inte bara på er liksom.


nej klart att hon inte ska lida, är ju därför vi ska göra det. hon har ju käkat medicin och så så att hon inte har ont men också taskigt att avliva henne. hon är ju fortfarande glad och älskar att vara med oss
Lounge:

nää kramar


kram tillbaks [love]
El Guaje:

Nej usch. Blev ledsen när jag läste det här. Världen är bra orättvis ibland.


ja jag tycker också det [sad] alla vovvar borde få leva ett fullt lev med spring och busArtie:

har du testat glukosamin? antagligen har ni det. Vissa får väldigt bra resultat av det, andra ingenting. På vår hund funkade det bra.

har hon artros i alla benen? annars kan steloperation vara ett alternativ, men det tror jag inte går om det gäller både fram- och bakben.


tror vi testat det. vi testade massa grejer men inget funkade. nää bara i framtassarna och höfterna tror jag. vi operarade henne med en 50/50 chans att det skulle bli bättre i några år iaf, de typ skrapade bort skit från lederna eller så men det hjälpte inte alls.oharielle:

blev oxå ledsen
finns inget som hjälper?


nää vi har testat allt. opererat, rehab, piller och all möjlig medicin för att göra lederna starka men inget hjälper. enda som hjälper är ett mirakel och att lederna plötsigt skulle bli bra. oddsen är nog dock inte så höga på det

KSENIA:

NEEEEEEJ, HATAR SANT HAR. FAR ONT I HJARTAT SOM FUCK :((((((


ja det är jävligt ruttet