Forumet - så jävla trött på alla utseende fixerade -.-

så jävla trött på alla utseende fixerade -.-

698 0 21
hmf, så jävla trött på alla som bara går efter utseendet hela tiden,
de är några tjejer i min klass som ja brukar umgås med, gämt så sitter dom å pratar om typ vilka killar som är snygga och vilka som är fula,

exempel typ.. dom sitter å prata om sebastian, han är sjukt jävla gullig och snäll som hellst. men han är visst för ful för att vara något att satsa på , . men vafan har dom sätt på sig själva eller? -.- ingen av dom är något snygga, snarare fett jävla fula.
ja har själv en pojkvän, som kanske inte är så jätte snygg, men endå lite söt.. och han är världens underbaraste, å dom undrar hurfan ja kan vara tillsammans med han , för att han inte är så snygg?
kanske för att ja är kär i honom och inte går så jävla mycke efter ooh, dom skulle sätt på sig själva, inte så jävla snygga heller
och ingen av dom har haft en pojkvän,
om man ska va så jävla petig så e de klart att man inte får nått,.srry för alla stavfel. ja pallar nt bry mig om de

Spana också in:

Harpyja:

Nej men för att vara seriös så håller jag med dig. Jag var tillsammans med en kille som tydligen inte var så snygg för andra men för mig kunde han lika gärna vara Apollon själv.


:) man får helt enkelt lära sig skita i va andra tycker.. som ja har lite svårt me ;s
WeeSC:

Utseendet är det första man ser, klart man utgår från det.


ja men även folk man känt en längre tid, som kan va hur jävla underbara som hellst. kommer ihåg när en av mina kompisar pratade om hampus ( vi säger att han heter så)
att han va hur söt som hellst och att hon lugnt skulle satsa på honom om han inte hade haft så snea tänder. å ja ba.. vafan? -.-' idioter ;s
aankan:

att hon lugnt skulle satsa på honom


Vadå satsa? Ni är fjorton år och om någon nu skulle satsa så borde det vara "Hampus" ;> Nej, men iallafall så kommer sådant försvinna med åldern förhoppningsvis.


feel:

visst, men man får ju en helt jävla icke relevant bild av personens personlighet?


Japp! Skall man ens ha någon bild av personligheten innan man lärt känna själva personen då? Eller hur fan menar du?
[tard]
Hatar fula sthlms brats, och i slutändan är det geeksen som vi hamnar ihop med. De är dom vi gifter oss med, skaffar barn och villa.
Vem vill ha en kille som man inte kan rufsa om frisyren lite på under lite mysbus? (syftar på en kompis som hade samma problem).

för fem år sen blev ja ihop med en lite geekig kille, har fått höra av vänner att de undrat varför jag blev tsm med honom när jag kunde få någon så mkt snyggare?!

Men vi är fortfarande tsm så tydligen satsade jag helt rätt + att han har mognat i utseendet och förbannat vad jag tycker han är het nu ;)
För det första är utseendet det första man ser, dessutom tycker jag att ifall någon är snygg eller inte beror inte bara på utseende, utan också hållning, klädstil och utstrålning, vilka säger en hel del om en person.

För det andra finns det ganska ont om fula människor, mest lata. De flesta har ett grundutseende att arbeta med som är mer eller mindre medel, tar man då inte hand om sig blir man "ful."