Forumet - Så tröttsamt det är att pendla :(

Så tröttsamt det är att pendla :(

2611 0 56
Jag bara måste skriva av mig lite grann.. Men jag har ett dilemma.. jag brukar pendla till skolan vilket tar 1 h 15 min (Högskolan i Halmstad) ifrån Göteborg. Att pendla är inte jätte jobbigt.

Men det börjar verkligen kännas jobbigt då man börjar så tidigt 8:15 och måste då vakna kl 5, jag är inte alls van vid att göra det :( Jag är jätte trött och seg varje dag och klarar inte av att plugga eller någonting. Jag funderar lite på att hoppa av, men har ju kurser att klara för att få nytt csn och vet inte vad jag skall göra. Vad borde jag göra? Något förslag någon? :)

Tack för svar! 

Snälla var seriös också.

Spana också in:


frukt:
Fan, en timme är väl lite väl möe va.
va?
Edinburgh: Mm pendlar mellan Malmö och Helsingborg. Sucks. Tumme ned
Varför då? Fast det är väl inte alls så jobbigt? Du behöver väl inte vakna kl 5? Det är iallafall inte en timmes resa.
S3ON:
FLYTTA bara för fan. det är inte fler rasister i hstad än i gbg.......
rasisterna är jag inte rädd för :p Jag bara trivs väldigt väl här i gbg :p

Anura: rasisterna är jag inte rädd för :p Jag bara trivs väldigt väl här i gbg :p
Lite för väl kanske. :/ 

Fortsätt söka i gbg så kanske du har tur och kan börja plugga på hemmaplan med tiden? (Antar att man ej behöver läsa om hela programmet från början om man byter skola?) Om det är samma program alltså. 

S3ON: Fortsätt söka i gbg så kanske du har tur och kan börja plugga på hemmaplan med tiden? (Antar att man ej behöver läsa om hela programmet från början om man byter skola?) Om det är samma program alltså.
kmr nog inte komma in vill heller inte börja om :p Man kan typ börja i borås eller trollhättan som inte är lika långt men då måste jag fixa kurserna i halmstad först.