Forumet - Sååå jävla arg!!!:@

Sååå jävla arg!!!:@

878 0 33
Jag är så jääävla förbannad just nu! hur fan funkar människor?!

Sammanfattning av min kväll:
Bestämde med några vänner att vi skulle på förfest.. Hon ber mig åka in en viss tid så ska vi mötas där.. Jag ställer upp trots att jag ska jobba tidigt imon, för hennes skull.. Får stå och vänta i en timme, för att hon inte sa till att dom skulle äta efterrätt först och sen kunde hon ena inte bestämma sig för vilka fucking kläder hon skulle ha.. Jag åkte hem igen till slut för jag orka inte stå o frysa.. Hela min kväll e förstörd pga detta! Jag hann tom drick lite sprit innan jag drog vilket betyder att jag drack i onödan.. Dessutom har hon bara försökt ringa mig en gång! Jag svara inte henne mer för jag har nått min gräns nu!

På min 20-års dag fanns inga av mina vänner vid min sida och firade mig fastän jag bad dom! Nu e jag så trött på detta.. Jag ställer alltid upp för dom men dom ställer inte upp för mig.. Nu säger jag ifrån o visar att jag e sur! Men hur in i helvete tänker såna människor??? e dom bara dumma i huvudet eller har dom ingen respekt för andra människor?!?!?!?!?

Spana också in:

Lily89:

Men hur in i helvete tänker såna människor??? e dom bara dumma i huvudet eller har dom ingen respekt för andra människor?!?!?!?!?


Shit, jag beklagar att dom har betett sig så jävligt mot dig! Har sj varit med om sånt där, har också stått och väntat i en jävla timme på en kompis och när hon väl kmr fram heter det "jag råkade missa bussen hehehe"... exploderade nästan inombords. Det är sant som du säger, dom har ingen respekt och dom kan heller inte sätta sig in i någon annans situation, dom kan inte tänka "Hur skulle jag känna mig om det var JAG som fick stå och vänta".

Det enda rådet jag kan ge dig är väl att ta upp det med dom och säga att du är jävligt trött på deras attityder & hoppas på att dom ändrar sig och ni kan fortsätta umgås ELLER så bryter du kontakten helt med dom, om du känner att du inte står ut mer.

Jag funderar på att bryta kontakten helt med människan som är dryg mot mig, hon är en sån som bara inte fattar varför andra blir arga på henne, jag känner ett sånt innerligt hat mot henne & det är anledningen till att jag bara kmr bryta kontakten tvärt utan ett endaste hejdå.

Oj.. långt det blev [tard]
Känner igen mig. Skulle träffa en tjej, hon dyker aldrig upp så jag får vänta på henne i två timmar och då visade det sig att hon sov. Och så skulle jag träffa en pojk, väntar 1 timme och skickar massa sms. Då svarar han att han försov sig och kommer så fort som möjligt, en timma senare säger han att han somna om och kan träffa mig om TVÅ timmar. Mer sånt har väl hänt. Alltså jag väntar inte för att det är roligt [tired] Rent av HATAR sånna människor. Ska man träffa någon ser man till att dyka upp innan man har förstört någons dag och om man inte kan så meddelar man den innan den blir jättebesviken.
smörgåsbord:

Alltså jag väntar inte för att det är roligt Rent av HATAR sånna människor. Ska man träffa någon ser man till att dyka upp innan man har förstört någons dag och om man inte kan så meddelar man den innan den blir jättebesviken.


Men om folk ofta håller på så, och det är samma människor, så vänta inte? Åk hem och ignorera dem, så att de blir ledsna. [bigsmile][love]
Lily89:

e dom bara dumma i huvudet eller har dom ingen respekt för andra människor?!?!?!?!?


Ibladn så tänker inte de flesta människor inte så himla långt. Kan bero att man tar varandra för givet. Det är nog dags att du faktiskt tar upp om den här saken. Det är väl ju inge meningen att det bara är du som ska ställa upp hela tiden.

Alla måste offra lite av sig själv. Varför ska bara en få göra allt?
Barnbidrag:

Men om folk ofta håller på så, och det är samma människor, så vänta inte? Åk hem och ignorera dem, så att de blir ledsna. [bigsmile][love]


Brukar inte vänta på sånna längre, försöker att inte umgås med dom heller. Visst dom får gärna sova istället för att träffa mig, men då vill ju inte jag heller umgås med dom [cute]