Forumet - Säg grattis dååå

Säg grattis dååå

808 0 33

Spana också in:

Storchen84:

Menar inte att va elak, men ofta man grattar nån på namnsdagen? Har aldrig grattat, blivit grattad, hört någon gratta eller bli grattad på namnsdagen. Heller inte hört något prat som "glöm inte att gratta x, det är hans/hennes namnsdag idag".


Konstig värld du måste levt i. :SGrattis Milla!!!!!!
Storchen84:

Har aldrig grattat, blivit grattad, hört någon gratta eller bli grattad på namnsdagen.


HAHA, inte jag heller. Det var en kompis som skrev grattis på facebook till mig och då valde jag att göra en stor grej av det för att jag visste om det för en gångs skull! ;D
isola:

jo


Hur kan det vara det om jag aldrig varit med om detta under någon skoltid, och aldrig upplevt det bland arbetskamrater och så vidare? Jag menar... det handlar inte om min förvåning och oförståelse över att folk grattar varandra på namnsdagar, för... det gör dom ju inte.

Det närmsta jag varit är att vid något tillfälle varit några stycken som pratat om att ha namnsdag, och när man har det, då det även visade sig inte vara ovanligt att inte ens veta när man har namnsdag.
Fingerprints:

för att jag visste om det för en gångs skull!


Tack för att du bevisar min poäng[bigsmile][y]

[love]
Storchen84:

ur kan det vara det om jag aldrig varit med om detta under någon skoltid, och aldrig upplevt det bland arbetskamrater och så vidare? Jag menar... det handlar inte om min förvåning och oförståelse över att folk grattar varandra på namnsdagar, för... det gör dom ju inte.


Men så mkt under en sten kan du inte ha levt [no-no]
isola:

Men så mkt under en sten kan du inte ha levt


Det är ju det jag inte gjort? Hallå?[no-no][tired] Alla år av skola (högstadie till högskola) + alla år av jobbande + bekantskapskretsar - nästan inget om namnsdagar.

Och dessutom behöver jag egentligen inte säga så mkt mer pga TS själv bevisar min poäng:
Fingerprints:

för att jag visste om det för en gångs skull!


[crazy]

[love]