Forumet - Säg vad ni vill veta och vinn film!

Säg vad ni vill veta och vinn film!

85 0 0
Redaktionsbloggen är till för er. För att ni ska få inblick i vad som sker bakom kulisserna på UM och hur vi arbetar för att göra sajten ännu vassare. Därför är vi extremt intresserade av att veta vad ni vill läsa om!

Kanske vill ni veta mer om oss som jobbar här, vilka vi är, hur vi ser ut och vem av oss som ägnade tonåren åt att sitta instängd på rummet och rita alla världens flaggor i paint? Eller så vill ni se hur det ser ut på kontoret, vem som har stökigast skrivbord och vad som gömmer sig i kylskåpets innersta skrymslen?

En sak som är säker är att vi just nu har en hög med filmer som bara ligger och samlar damm, och som vi gärna blir av med. Det är bland annat lite korsriddaraction med Nicholas Cage, franskt mumieäventyr av Luc Besson och gulligullromantik med Catherine Zeta-Jones. Och så svensk bondkomedi i form av Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult.

Klicka er in i på Redaktionsbloggen senast på söndag och skriv ner vad ni vill läsa om. Bland alla kommentarer som trillar in väljer vi sedan ut en person som kammar hem filmerna!

Image

Tråden har inga svar… än.