Forumet - Säga att jag gillar killen?

Säga att jag gillar killen?

434 0 33
Jag vet inte vad jag ska göra, jag tror jag är kär, kär i en kille som jag aldrig träffat. Kan man vara det?
Vi har chattat väldigt mycket på msn i snart tre år nu, aldrig pratat i telefon och aldrig träffats. Vi har sett varandra i cam så jag vet att han inte är någon läskig gammal gubbe.

Jag känner mig alltid så dum när jag chattar med honom, orden kommer ut fel och det blir missförstånd. Eller jag uppfattar det så iaf, vet inte hur han uppfattar det, han verkar ta det mesta med en klackspark.
Jag vill inte att han ska tro att jag är en korkad tjej som bara hänger efter honom på msn hela tiden liksom. Jag vill att han ska gilla mig och jag vet inte om han gör det, jag kanske bara är en i mängden för honom? Hur ska jag veta? Jag kan ju inte bara fråga.
Men skulle han chatta såhär mycket med mig om han tyckte det var tråkigt eller tyckte jag var jobbig? Han kanske bara vill vara snäll?
Vad ska jag göra? Jag vill berätta för honom att jag gillar honom men jag vet inte hur, jag vill inte att han ska tro att jag är helt stört kär i honom och att han då blir rädd för mig, jag vill bara att han ska veta om att jag tycker om honom.
Är det fel av mig att alltid skriva till honom? Tycker han att jag är för på då?
Snälla hjälp mig.

Spana också in:

sweetOrange:

ring lite, bestäm träff på neutral plats där ni båda åkt halva vägen, se om ni ens kommer bra överrens innan du berättar ngt.


Men jag skulle hellre vilja berätta över msn, och se om han ens är intresserad, jag tror att om han inte är det och vi träffas så blir saker bara väldigt komplicerade och jag vill inte riskera våran "msn-relation", jag tycker det är så otroligt roligt att prata med honom sådär och vill inte att det ska förstöras och bli stelt eller liknande.
sweetOrange:

om han är intresserad så vill han träffas, det är inget han skulle göra out of pity.


Nej det har du nog iofs rätt i.sweetOrange:

tänk på att det kan bli så mkt mer?


Absolut men det är ju just det att om det inte blir något mer och jag har avslöjat att jag gillar honom så tror jag som sagt att våran "msn-relation" skulle förstöras.