Forumet - Säga för mycket eller säga för lite? Vilket är ni mest benägna att göra?

Säga för mycket eller säga för lite? Vilket är ni mest benägna att göra?

2724 7 22
Vilket är ni mest benägna att göra? Säga för mycket eller säga för lite?

Tolka frågan som ni önskar.

Vilket är du mest benägen att göra? Säg för mycket eller säga för lite?

Senast ändrad 4 Jul 2014, 16:49 av André Vifot Haas

Spana också in:

Jag vet inte. Jag tror det kan vara väldigt blandat och beroende på. Vissa gånger, speciellt när jag är bryr mig och är engagerad samt på humör, kan jag prata och utveckla väldigt mycket. Det kan bli på gränsen till en monolog, där jag nästan pratar för mig själv - åtminstone kan det uppfattas så. Vid sådana situationer känner jag mig oftast väldigt öppen och hjärtlig. Då vill jag ge av mig själv och skapa ett emotionellt djupare utbyte med min samtalspartner. 

Andra gånger kan jag vara ganska sluten och dunkel; jag säger varken för mycket eller för lite och är reserverad i mitt sätt. Det kännetecknas av att jag sällan går in på detaljer och att jag sedermera talar i generella ordalag. Det kan bli en ganska opersonlig konversation, där jag i otrygghet väljer att avstå från att knyta närmare band.

Summan av kardemumman? Jag har svårt att få en överblick över saken.
reben: är antingen allt lr inte
denna.

Chibibbi: Summan av kardemumman? Jag har svårt att få en överblick över saken.
154 ord.

du pratar ganska återhållsamt med mig utan att det känns opersonligt, och det är varken för mycket eller för lite vad jag kan bedöma. det är ju när man pratar för mycket som det blir opersonligt, i och med att man blir blind för vad den andra människan tänker!