Forumet - Säga nej till honom?

Säga nej till honom?

934 0 29
Bortsett från mina problem med att lita på folk (är det förövrigt bara jag som tycker att varenda kotte hävdar sig ha sådana här issues?) så har jag en tendens att go awkward i sociala sammanhang.

Och den här killen - som jag egentligen inte har något större intresse för - bara liksom säger till mig att han tycker jag är vacker, och att han vill lära känna mig bättre, till veckan "om det passar".

Efter det händer 3 saker.
1. Jag vet inte hur man agerar i en sådan situation så jag står där awkwardly och liksom, göojbskg - ungefär.
2. Jag klämmer fram ett "uh, tack" - irriterande nog misstänker jag att jag var rosa i ansiktet - men säger att jag är upptagen hela veckan.
3. På något sätt lyckas han övertala mig att ge honom mitt telenummer, så att han kan höra av sig.

Har egentligen ingen konkret åsikt om honom, bara att han verkar vara allmänt skön, och en typisk kille som folk samlar sig omkring.

Oh, the terror.

Varför sa jag bara inte att jag inte var intresserad?

Egentligen är det ilandsproblem detta, och egentligen vill jag delvis bara uttrycka min frustration över hur lätt han fick mitt nummer. (seriously..)

Vad jag vill veta av er, som har varit upptagna med att stoppa varenda mening i er lilla carebox; när han ringer - hur bör jag avböja honom?

Har ungefär 0.00 sociala skills, och ja, skulle vilja ha något annat att säga än "nej vill inte träffa dig för att jag har socialt handikapp och inte orkar med dig, hejdå".

Ni som har liv kan ju ge exempel vad en normal människa skulle säga.. Om ni kan slita er från eran carebox.

Spana också in:

orginalitetftw:

Ni som har liv kan ju ge exempel vad en normal människa skulle säga.. Om ni kan slita er från eran carebox.


Säg bara som det är, men jag tycker du borde träffa honom endå, sköna killar som folk samlar sig runt är bra som kompisar, även om du inte vill ligga med killen.

En av hemligheterna med att vara social är att inte bry sig så mycket om vad folk tycker och tror. De flesta är helt upptagna med att själva verka coola och tycker att det är jävligt skönt när någon bryter pinsam tystnad med att detaljerat berätta att de hade svårt att hitta hundmaten på ica i fredags, och vilken lycka det var när man slutligen hittade den.

Något litet och fånigt som alla kan skratta åt och som inte hotar någon eller eller verkar skrytsamt, bjud lite på dig själv helt enkelt. Det är inte så att sociala människor har mer eller vettigare saker att säga, da har bara lägre krav på vad man kan prata om.
Greger_EFG:

För att du är uppmärksamhetskåt och vill att han ska ringa dig ytterligare, sen starta en tråd om att en kille tycker du är snygg


- Uppmärksamhetskåt? Alla som känner mig skulle tyckt detta var bortom humoristiskt. Har dessutom bara två ord ett erbjuda dig käre herr. Om du kan använda ditt låga IQ till att lista ut dessa får du en kaka, jag lovar.


Virvelvind:

Jag skulle ha gjort det, lidit mig igenom det för att se hur det utvecklar sig. Han kanske överraskar dig ta chansen. Andra blir aldrig utbjudna.. (pekar på sig själv)


- Visst skulle det kunna vara intressant, sure. Helt rätt. Har inga argument emot det.


AndyH:

Säg bara som det är, men jag tycker du borde träffa honom endå, sköna killar som folk samlar sig runt är bra som kompisar, även om du inte vill ligga med killen.

En av hemligheterna med att vara social är att inte bry sig så mycket om vad folk tycker och tror.


- Visst skulle jag, igen, kunna tänka mig att träffa honom. Troligtvis dags att sluta vara socialt efterbliven nu liksom, men jag. Ne förresten, har inte ens en bra anledning att inte träffa honom egentligen.

Det är inte att jag bryr mig om vad folk tycker, förresten. Motsatsen snarare. Anledningen att jag är socialt missanpassad är för att jag undviker människor, och allmänt ogillar dem.

Men igen, behöver väl en ändring eller två.